Árpád
-2 °C
4 °C

Ittas vezetés miatt vonták be Verrasztó Dávid jogosítványát

2018.07.28. 10:50

Tomori Zsuzsa esete után pár nappal ismét egy neves sportolók értek tetten, alkoholfogyasztás után ültek gépkocsiba és az igazoltatás során le is buktak. Most Verrasztó Dávid járt így, amiről a Bors is beszámolt.

„Egy névtelen telefonáló révén értesültünk a Verrasztó Dáviddal történtekről. Megkérdeztük, mi az igazság. Beismerte a tettét, és megbánást tanúsított. A hatóságok bevonták a jogosítványát, szövetségünk pedig fegyelmi büntetés gyanánt visszakérte szponzori autóját. Viszont ott lehet Skóciában” – mondta a Borsnak Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke.

Verrasztó Dávid a 2017-es úszó Vb-n
Verrasztó Dávid a 2017-es úszó Vb-n
Fotó: Huszti István / Index

Verrasztó Zoltán, az úszó édesapja elmondta, a fia vállalja a felelősséget és azóta gyalog jár edzésre. A szponzori gépjárműt is vissza kellett adnia. Verrasztó Dávid egy esküvőn fogyasztott alkoholt, majd ült gépkocsiba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?