Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ittas vezetés miatt vonták be Verrasztó Dávid jogosítványát

2018.07.28. 10:50

Tomori Zsuzsa esete után pár nappal ismét egy neves sportolók értek tetten, alkoholfogyasztás után ültek gépkocsiba és az igazoltatás során le is buktak. Most Verrasztó Dávid járt így, amiről a Bors is beszámolt.

„Egy névtelen telefonáló révén értesültünk a Verrasztó Dáviddal történtekről. Megkérdeztük, mi az igazság. Beismerte a tettét, és megbánást tanúsított. A hatóságok bevonták a jogosítványát, szövetségünk pedig fegyelmi büntetés gyanánt visszakérte szponzori autóját. Viszont ott lehet Skóciában” – mondta a Borsnak Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke.

Verrasztó Dávid a 2017-es úszó Vb-n
Verrasztó Dávid a 2017-es úszó Vb-n
Fotó: Huszti István / Index

Verrasztó Zoltán, az úszó édesapja elmondta, a fia vállalja a felelősséget és azóta gyalog jár edzésre. A szponzori gépjárműt is vissza kellett adnia. Verrasztó Dávid egy esküvőn fogyasztott alkoholt, majd ült gépkocsiba.