Újabb trófeával bővült Keszthelyi Rita gyűjteménye

2024.10.19. 14:27
Keszthelyi Rita két góllal járult hozzá a spanyol Astralpool Sabadell 19–7-es győzelméhez az olasz Plebiscito Padova ellen, a női vízilabda európai szuperkupa-mérkőzésen.

Keszthelyi idén nyáron igazolt a Bajnokok Ligája-címvédő Sabadellhez, amely immár ötödször nyerte meg az európai szuperkupát, írja az MTI.

Keszthelyi a párizsi olimpián alapembere volt a magyar női vízilabda-válogatottnak, amely az ötödik helyen végzett a francia fővárosban.

Az utolsó mérkőzés után a világklasszis női pólósnál eltört a mécses, amikor szóba került, hogyan szeretné lezárni profi pályafutását.

Ami engem illet, szeretnék kitartani a következő olimpiáig, van egy elképzelés a fejemben, hogy szeretnék visszavonulni az élsporttól. Azzal nem tudok mit kezdeni, ha másoknak más tervei vannak a csapat összeállításáról. A következő években be akarom bizonyítani, hogy helyem van a válogatottban. Ha innen éremmel mentünk volna haza, más lenne a helyzet. Ezért nem adom fel, olimpiai éremmel a nyakamban akarom befejezni a pályafutásomat

mondta elcsukló hangon az olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes klasszis.