Így juthat tűzbiztos Samsung telefonhoz

2016.09.07. 13:09

A Samsung nemrég bejelentette, hogy leállítják a nemrég boltokba került Galaxy Note 7 okostelefon árusítását. Több visszajelzés is érkezett arról, hogy a készülék akkumulátora egy idő után túlhevül és kigyullad, így a Samsung nem kockáztatott, hanem leállította az értékesítést. Világszerte körülbelül három tucat ilyen eset történt.

Az eset után a Samsung azt ígérte, hogy az érintett készülékeket kicserélik, de többet nem árultak el; először a hiba okát akarták kideríteni. Mostanra kiadtak egy hivatalos közleményt, amiben azt írják, sikerült feltárniuk az akkumulátorprobléma okát, és a készülékcsere menetét is részletezték. Ezek szerint

  • szeptember 19-től a Galaxy Note7 telefonokat új Galaxy Note7 készülékre cserélik;
  • a lehetőséggel a vásárlás helyén, illetve a Samsung hivatalos honlapján is lehet élni;
  • azonnali megoldásként a Galaxy Note7 telefonokat Galaxy S7 vagy S7 Edge készülékre cserélik; az árkülönbséget a Samsung visszatéríti a vásárlás helyén vagy a Samsung márkaboltokban is.

Aki már megvásárolta a Note 7-esét, annak a Samsung azt tanácsolja, hogy lépjen kapcsolatba a viszonteladóval, vagy keresse fel a vásárlás helyét. Akik közvetlenül a Samsungtól vették a telefont, az ügyfélszolgálaton (zöld szám: 06-80-7267864) léphet kapcsolatba a gyártóval.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Betét