Eleonóra
-1 °C
2 °C

Odaja píz

2003.12.01. 08:58
Kipukkant a medencés, liftes, panorámateraszos ingatlan, kipukkantak a szép gépjárművek és a legtitosabb E, az irigységfokozó. Polgári népünk, a lakos lakók, a lakosság az idő cudar zimankójában immár szürkén áll a szürkében, mint egy élő hirdetőoszlop kampánytalanítás után, hivatalos és félhivatalos illúzióktól mentesen egy novembervégi nyálkán, kutyatócsás sarkon és kifejezetten fásultan hagyja, hogy a protoszezon szenvtelen hajnala ráérősen marja szét idegzetét, ezt a szép, bár trutymoid szövetet, bárcsak jönne egy minimálremény, mondjuk egy pékfurgon, oldalán szigszalagpereccel, öntapadós tapétából linóvágóval kiképzett zsemle- és kiflijelképpel, és ha lenne zsebrádiója addig csévélné a kis piros csíkot a metropoliszok nevei felett, míg végül megtalálja a rekeszből hörgőn átpréselt direkt nevetést, disz iz jor leszt csensz (esz a u tosó esejed).

Keressünk pár okot, óment, hibát a mátrixban, amelyből jóelőre tudni lehetett, hogy ez így lesz. A legsúlyosabb ezek közül mindenképpen az, hogy a héten nem szavazták le Polt Pétert, vagyis a legfőbb ügyész addig szívatta a választott hatalmat, míg az végül megtörött.

Kiborulás ellen, úgy az elitnek, mint a plebsznek, kiváló orvosság a mozibabe. Ezúton ajánlanám a Kontroll című filmet, amelynek elején értesüléseim szerint (ÉS) a BKV vezérigazgatója akkora marhát csinál magából, mint a filmtörténelemben eddig még senki, jómagam egyre inkább érzem, hogy ki fogok dobni erre egy bankjegyet, pedig a magyarok többségéhez hasonlóan nagyon utálom a magyar filmet.

A héten tovább rajzolódott a tendencia, amelynek során kövér legyek repülnek magábafordult jogszolgáltatásunk erkölcsi miazmás kiszellőzéseire.

Konkrét haditudósítóvá vált munkatársunk eredeti helyszíni jelentése szerint Irakban nem igazán rossz a helyzet, csak a marhák lövöldöznek, a többség örül, hogy vége a retkes elnyomásnak. Munkatársunk úgy nyilatkozott, hogy előzetes várakozásaival szöges ellentétben a magyar vitézek vérprofinak bizonyultak, néha jómódú amerikai bajtársaikat is lekörözve. Ezúton is hajráf.

Manchesterben viszont már megkezdődött, amit régen vártunk, a valóság felbomlása. Megjelent a Szupernő, és állítólag már a svédek is dolgoznak a saját verziójukon.

A hazai szupernők sem henyéltek, hanem ecsetet és printert ragadtak, és skandálkodási célból. Mások bekötött szemmel vagánykodtak.

Érdekes információ, hogy valami láthatatlan lény a Nemzetközi Űrállomás egy lakatlan részén megivott egy energiaitalt, majd snájdig környezetvédő mozdulattal összefacsarta a dobozát. Exluzív értesüléseink szerint biztos nem Farkas Bertalan volt.

Tele van a vérünk vegyülettel. Megjelent az új Tudósok-album.