16:00, December 05.
Japán 1
Horvátország 2
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Fasiszták tizenkét óránál

2006.09.13. 09:55

Roppant érdekes fordulatokat vesz ez a magyarverésügy; ebben a percben épp hitkérdés, hogy ki hazudik, vagy hát ki emlékszik pontatlanul. Mint hitkérdést, igen egyszerűen el lehet dönteni, legalábbis a határ innenső oldaláról. A magyar lányt természetesen megverték, és igenis azért, mert magyar. A rohadék szlovákok pedig most attól se riadnak vissza, hogy erőszakkal elhallgattassák az áldozatot; mert egyrészt a szlovák az ilyen, másrészt a szlovák kormányban fasiszták ülnek.

a szlovák kormányban fasiszták ülnek

Az nem is hazafi, aki holmi DNS-mintákon fennakad, vagy egyáltalán meghallgatja Ficóék szövegét. A hazafitól elvárjuk, hogy bármilyen szlovák hivatalosság álláspontját automatikusan koholmánynak, bizonyítékait hamisítványnak tartsa.

Ahhoz elég egyszerű teremtésnek kell lenni, hogy ez az elv működjön. De az sem igaz, hogy teljesen kizárhatók ezek a rosszhiszemű feltételezések. Fico és kormánya már bizonyította, hogy sunyiságban, hazudozásban és magyarellenes rosszindulatban erős. A szlovák titkosszolgálat – mert mintha terjengene valami gyanús ügynökszag már ebben az ügyben is – legendásan aktív.

Meciar, aki szintén kormányerő manapság, alaposan gyanúsítható azzal, hogy annak idején elraboltatta az akkori szlovák köztársasági elnök fiát. Titokminisztere egy köztörvényes bűnöző, Ivan Lexa volt, akit aztán Dél-Afrikában fogott el az Interpol.

Valamint a szlovák kormányban kétségkívül fasiszták ülnek, akármi történt is Nyitrán pont most. Ez nem hitkérdés, hanem tény.

Ezzel aztán jól el lehet szórakozni a következő atrocitásig.

Aztán az is igaz, hogy Szlovákia nem olyan állam, mint Magyarország. Nem mintha erre fel kéne vágni, tényleg nem azért. Van nálunk is épp elég soviniszta balfasz és gyilkos indulat. De Trianon ide vagy oda, Magyarországnak van állami múltja. Igaz, Bukarestet még mindig keverik néha Budapesttel, de legalább a Monarchiával nem, ahogy Szlovákiát Csehszlovákiával. Vagy épp Szlovéniával... valamelyik kis szláv fiókaállam ott Magyarország környékén. Hát nem csoda, hogy egyesek ennyire rágyúrnak szlovákságra. Meg akarják mutatni a világnak, hogy milyen a szlovák virtus – csak ahhoz persze hülyék ezek az egyesek, hogy észrevegyék, a világ hányik a szlovák virtustól.

Többek közt ezért ülhetnek a szlovák kormányban fasiszták.

A nyitrai esetből most már alighanem bulvárhír lesz és reality show. Minden napra jut szenzáció: mégis megverték, mégsem verték, négerek verték meg, esetleg ő kötött bele a szlovák bőrfejűekbe. Fico rázza majd a bizonyítékait – addigra megítélhetetlenné válik, valódiak-e, ahogy a torinói lepel –, Slota meg uszíthat tovább: lám, a szemét magyarok telehazudják a világot, hogy Szlovákiának ártsanak. Ezzel aztán jól el lehet szórakozni a következő atrocitásig. Az pedig törvényszerűen be fog következni, akár megtorlásul a mostaniért, akár szimpla magyargyűlöletből. Magyarnak lenni Szlovákiában rossz lesz.

Mindaddig, amíg a szlovák kormányban fasiszták ülnek.  • Hírek
  • Hírek