Hogyan indult a nyolcvanas évek leghíresebb kínai étterme Budapesten?
18 találat az Indexről, és a környékéről.
2022. május 28., 19:14
Mit együnk a Gourmet Fesztiválon?
Két év éhezés után végigkóstoltuk a jubileumi Gourmet Fesztivált, és még mi mindent hagytunk ki.
2022. május 10., 19:14
Bíró bezár – Ha ez itt a vég, hát az nagyon derék
Portré Bíró Lajos séfről.
2021. augusztus 1., 11:19
Ökörpofa és zalai totyogós jár a panorámához Vonyarcvashegyen
A Bock Bisztró Balaton villányi borokkal és klasszikus magyar fogásokkal várja a vendégeket.
A sztárséf szerint a 2019-es átlag nettó árbevétel 50 százalékát kellene odaadni minden vendéglősnek.
2020. március 5., 20:19
Régi magyar expedíciók képeit böngészhetjük
A Néprajzi Múzeum két zseniális gyűjteményének fotóit tette elérhetővé. Bíró Lajos Óceániában, Xantus János Ázsiában utazott.
2017. július 13., 17:08
A budapestiek is kaptak végre egy jó strandbüfét
Párizsis szendvics, rántott hús, saláta és gofri. Így csinál büfét egy profi séf a Margitszigeten.
2016. október 3., 20:39
Gulyáslevessel, töltött káposztával és somlóival utazunk az időben
Megmutatjuk a világnak, mi az igazán menő.
2016. június 9., 08:33
Jól főz Lakatos Márk és Szabó Győző a piacon? Megkóstoltuk!
A Hold utcai hipszterpiac galériája a legjobb hely, ha lelkesen főző hírességeket szeretnénk nézegetni ebédidőben. De milyen a kaja? Kipróbáltuk.
2015. szeptember 29., 19:19
A debreceni név újra szép lesz! Kolbászreneszánsz!
Hungarikum lesz a debreceni páros. A városfelszívta magát, és a legjobb séfek mutatták meg, hogyan kell ezt jól csinálni. Új előírások, új remények.
2011. október 19., 19:49
A Bock Bisztró Skandináviában terjeszkedik
A currys heringtől a hitlerszalonnáig: a dánok a magyar étterem kínálatával ismerkednek. És mindent felfalnak.
2011. június 29., 15:44
Sokat akart a szarka: riadt szakácsok a Mekis versenyen
Szakácsversenyt rendezett fiatal tehetségeknek a McDonald's: magyaros fogásokat kellett volna készíteni mekis alapanyagokból. A versenyzők nagyon bizonyítani akartak, pedig a kevesebb több lett volna - a zsűriző Bíró Lajos és Péter Anna nem szórakozott.
2011. június 28., 18:49
Szakácsokat szívatott a sztárséf a McDonald's-ban
Egy sztárséf szeme előtt próbáltak fiatal szakácsok menő fogásokat főzni McDonald's-os alapanyagokból egy hamburgerezőben. Kamu reklámeseménynek indult, vicces szívatás lett belőle.
2011. január 22., 11:21
A piros kiskakastól a mangalicaszalonnás nyalókáig
A Dining Guide év étterme választásán győztes Chateau Visz német séfje örömmel jött hozzánk, mert gasztronómiai forradalom zajlik.
2010. november 30., 15:19
Bíró Lajos szakácskönyve tényleg sok, de imádjuk
Bíró Lajos szeretné, ha sok lenne, még a könyvbemutatón is erre törekedett, de nem lehet betelni vele.
2010. május 28., 12:16
Hány évig tömte a zsákba a rengeteg pénzt Gerendai Károly?
Az év étterme a Costes, de miért gyűlölik a prolik a gasztronómusokat a cigányoknál is jobban?
2010. január 21., 12:09
A Costes az év étterme 2009-ben
Tegnap este ünnepélyes gálavacsora keretében a Dining Guide kihirdette a 2009-es év tíz legjobb magyar éttermét – az abszolút nyertes a Costes lett. A 35 tagú társadalmi zsűri szavazatai alapján a 10 legjobb étterem a következő...
2010. január 19., 15:50
Segal Viktor menüje az Operabál vendégeinek
Idén is meghívásos pályázatot írtak ki az operabáli menü elkészítésére és felszolgálására, a győztes az Aréna Catering – íme Segal Viktor séf menüje a bálozóknak.