Virgil
-2 °C
4 °C

A Lost kitalálója írhatja át a World War Z-t

2012.06.11. 10:21
| Módosítva: 2012.06.11. 10:52

Brad Pitt budapesti helyszíneken is forgatott zombifilmjével, a World War Z-vel annyira elégedetlen volt a Paramount stúdió, hogy újra akar forgatni egy rakás jelenetet és a decemberi premiert is elhalasztották jövő júniusra. Az új forgatást szeptemberben vagy októberben kezdik (azt egyelőre nem tudni, visszajönnek-e hozzánk a kőbányai konzervgyárba). Addig a forgatókönyvet barkácsolják, ami rá is fér a filmre, mert az Indexnek küldött statisztabeszámolók szerint a Brad Pitt-féle mad maxes zombimészárlásnak semmi köze sincs a film alapjául szolgáló Max Brooks-regényhez.

121283940
Brad Pitt a World War Z forgatásán
Fotó: Jeff J Mitchell

A forgatókönyv kipofozását a Lost című sorozat Emmy-díjas író-producerére, Damon Lindelofra bízták. Ez nem biztos, hogy annyira jó dolog, mert a geekkedvenc tévémágus leginkább csak ahhoz ért, hogy egy rakás cliffhangerrel és izgalmas rejtéllyel hergelje önkívületi állapotba a rajongóit, akiknek aztán nem ad választ semmire. Sokan Lindelof legutóbbi átírós munkáját, a Prometheust is azért tartják rossz filmnek, mert csupa olyan titkot lebegtetett meg a sztoriban, amikre majd csak az Alien-előzményfilm folytatásai válaszolhatnak. (via Filmdrunk)

Értékeljen és nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Mondja el melyik, és nyerjen értékes ajándékaink közül!

Az idegesítően nyugodt emberek szigetvilága

Azúrkék óceán, szélfútta fehér homokos part, palackorrú delfinek és idegesítően nyugodt helyi lakosok: ez a Zöld-foki szigetek.