Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A nagycsaládos ünnepléssel viszont még várnia kell.

    PAP 8124 (1)
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Augusztus 8-án ünnepli a születésnapját Mikes Anna, akit párja, Krausz Gábor sem felejtett el felköszönteni, de az ünnepléssel még várniuk kell, hisz jelenleg tánctábor tart külföldön.

    Az idei nem egy klasszikus születésnap, mert épp tánctáborban vagyok és gyakorlatilag reggeltől estig a táncteremben vagyok. Lesz majd egy kis ünneplés, de ez csak egy sejtés, nem vagyok biztos benne. Mindenesetre érzem, hogy van valami a levegőben és általában be szoktak jönni a megérzéseim.

    magyarázta a Ripostnak a táncművész, majd hozzátette, sejtései szerint majd a tábor után fognak csak sort keríteni az ünneplésre, amikor már mindenki ráér a családban.

    Mikesét családjában hagyomány, hogy minden születés- és névnapkor összegyűlnek, és kezdetét veszi az ünneplés, ami ezúttal sem lesz másként. Mint mondta, számára  ez a legfontosabb, hiszen mindene megvan, ennél többet nem is kívánhatna.

    Akármennyire is közhely, én tényleg azt kívánom mindig, hogy mindenki legyen egészséges és boldog. Nyilván mindig van egy-két extra apróság, amit még kívánok, de ez az alap, hogy a szeretteim jól legyenek.

    – fogalmazott Mikes Anna, aki már szintén készül egy másik évfordulójára, hisz Krausz Gáborral augusztusban a Dancing with the Stars forgatásán találkoztak először.

  • Hatalmas a boldogságuk.

    PAP 1097
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Csütörtök egy TikTok-videó már arra engedett következtetni, hogy Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M éppen úton voltak a kórházba. Az influenszer édesanya kommentár nélküli bejegyzésében a kocsijuk hátsó ülésén látható volt egy kismama táska, ezt szúrták ki a rajongók. A Blikk megpróbált utánajárni a dolognak, de a házaspárt nem tudta elérni, ezért végül egy, a házaspárhoz közel álló forrástól kapott információt.

    „Mivel Edina mind a három gyermekét császármetszéssel szülte, az orvos ezúttal is programozott császárt javasolt. Csütörtökre volt betervezve, és úgy tudom semmilyen akadálya nem volt annak, hogy ez meg is történjen. Ha minden a tervek szerint haladt, a kisfiú már a szülei karjában van” – mondta az informátor.

    Frissítés

    Időközben G.w.M hivatalos közösségi oldalán posztolt egy képet, amin újszülött kisfiát tartja a karjában, melyet ide kattintva tekinthet meg.

    Isten hozott kincses hercegem, Varga Dion

    – derült ki a baba neve a bejegyzésből. Mint ismert, korábbi kapcsolataikból mind a kettőjüknek egy fiuk és egy lányuk van, tavaly májusban pedig megszületett közös kislányuk, Amara.

  • Egyedi ruhával lepte meg a popsztárt Merő.

    Szerda este Kylie Minouge headliner műsorával kezdődött meg a 30. Sziget Fesztivál. A közönség soraiban ott bulizott slágereire Merő Péter is, aki még aznap reggel a Mokka vendégeként elárulta, különleges meglepetéssel készült az énekesnőnek: kollekciója egyik Minogue-ihlette darabját az ő méretére alakította, és elintézte, hogy a ruha az öltözőjében várja a popsztárt.

    Végül Minouge nem avatta fel fellépésén a divattervező ajándékát, a Bors megtudta, mi lett a rózsaszín miniruha sorsa.

    A friss információm az, hogy Kylie magával vitte a ruhát, ami nagyon boldoggá tesz

    – kezdte a Next Top Model Hungary zsűritagja, leszögezve: nem marketingfogásnak szánta a dolgot, egyszerűen csak meg szerette volna lepni kedvencét.

    „Egyszerűen nagy rajongója vagyok Kylie-nak, és úgy gondoltam, hogy ez egy remek lehetőség, hogy megajándékozhassam. A koncert elején titkon reméltem, hogy talán felveszi a ruhát, de amikor megláttam az első szettjében, akkor már biztos voltam benne, hogy ez nem fog megtörténni, mivel egy rendkívül precízen megtervezett show-ról volt szó. Abba nem fér bele egy spontán ruhacsere.”

    Merő ennek ellenére nem búslakodik, sőt: izgatottan várja, mikor veszi majd fel munkáját az ausztrál világsztár, vagy esetleg mikor keresi fel őt.

    A ruha mellé egy üdvözlő kártyát is mellékeltem, rajta az elérhetőségeimmel. Bár nem számítok rá, de ha kapnék bármilyen reakciót, annak nyilvánvalóan nagyon örülnék. Biztos vagyok benne egyébként, hogy a méret stimmel, és hiszem, hogy lesz olyan alkalom, amikor Kylie magára is ölti majd a ruhát. Ennél nagyobb boldogság számomra nem is kell.

  • A távolság ellenére remek viszonyt ápolnak.

    ByeAlex közösségi oldalán posztolt egy fotót, melyen az öt évvel fiatalabb húga ajándéka látható. Amarilla képzőművész, és az énekes bátyja több zenei projektjében részt vett már, sőt, album borítót is tervezett.

    Ma reggel kaptam a ládámba egy meglepetést a húgomtól. Elmosolyodtam azért rajta, hogy hozzám képest mennyire szentimentálisan fejezi ki magát, és hogy mindig ilyen és hasonló könyvekről jutok eszébe... Köszi, hugi: love u back!

    Az énekes utóiratban még annyit fűzött a bejegyzéshez, hogy a húga 2012 óta nem él Magyarországon. Amarilla levelében az alábbi sorokat írta angolul testvérének:

    „Minden alkalommal, amikor könyveket látok vagy egy jó költőt olvasok, rád gondolok. Megtanítottál mélyebben gondolkodni, okosabbá válni, és nyitottnak lenni a világ legmélyebb igazságára. A világ nem csak aranyos és vidám, sokkal összetettebb és kuszább... Te vagy az egyik legokosabb ember, akit ismerek, és büszke vagyok arra, amit elértél. Soha ne felejtsd el, ki vagy és milyen messzire jutottál!” – olvasható a kézzel írt cetlin.