Péter, Pál
21 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mi van? Kihalt a város, és senki sem vásárol? Egy olvasónk lőtte ezt a képet a Róna utcai Tesco parkolójában. Mi tagadás, ez az útlezárás bombabiztos módszere.  

  • Egy - Alfred Hitchcock filmből elszabadult - embergyűlölő varjú tartja rettegésben a vancouveri postásokat. A madár a kanadai város egyik kisebb körzetében tevékenykedik, már többször megtámadta a postásokat, akik a testi épségük miatt addig nem fognak kézbesíteni, amíg az biztonságos nem lesz.

    A Canuck nevű madár - a kanadaiak elterjedt beceneve, mintha az amerikaiakat jenkiknek hívnánk - jól ismert az egész városban. Látták már a földalatti utasai, egyszer egy gyorsétteremből reggelit akart magának lopni, de azzal is vádolják, hogy egy bűntény színhelyéről emelt el egy kést. (MTI)

  • New Yorkban van Till Attila, ahonnan rendesen posztol is a Facebookra. Éppen ment át a Brooklyn hídon, amikor egy ismerős arcra lett figyelmes. Íme!

  • Olvasónk, Gergő ötlete alapján készítettük ezt a kis gifet az Időkép webkamerájának felvételéből. A Dunakanyart is elérte a szerda esti vihar, onnan fentről elég látványosra sikerült.

    animation-(2).gif