Natália
-3 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • cikkünk a témában:

  Milyen az élet az iskolában, ahol a tanulók 97%-a cigány?

  Rendkívül tanulságos az az interjú, melyben a tolnai megyei Gyulaj község általános iskolájának igazgatója, Lacza Ildikó beszél arról, hogyan boldogul a Máltai Szeretetszolgálat által működtetett iskola, milyen ott tanítani, és mi lesz a diákok sorsa:

  Ha jön egy új kolléga, mindig azzal kezdem, hogy: „vagy sírva menekül egy hónap után, vagy nyugdíjig itt marad nálunk”, mert akik itt dolgoznak, azok mind megszállottak. 

 • BUCK Hipster Beard Lights-6-of-11-5847fef890cde 880

  Ha a szakállolaj már kevésnek tűnik karácsonykor, a tavalyi csillámos divat pedig nem jött be, kipróbálhatja az idei őrületet, és égősorral díszítheti a szőrzetét. hogy hova dugja az elemeket, nem tudom, ahogy abban sem vagyok biztos, hogy osztatlan sikert arat a szüleinél a karácsonyi vacsoránál, de hogy feltűnést kelt, abban biztos lehet.

  BUCK Hipster Beard Lights-11-of-11-5847ff10ae67b 880
 • Van, amikor igazán nehezen indul a nap, és ezzel nem csak mi vagyunk így. Ez a mókus Münchenben szorult be a csatornafedélbe. Szerencséjére a Tierrettung München állatmentő szervezet önkéntesei kiszabadították, bár ez nem ment olyan könnyen. Először a bundáját próbálták olivaolajjal síkosítani, ez azonban nem segített, végül a csatornafedelet emelték fel mókusostul, hogy ki tudják rángatni a lyukból a később Olivio névre keresztelt bundást.