Adalbert
6 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szavazólap helyett a 200 eurós keresztelőajándékát dobta az urnába egy szavazó a vasárnapi galíciai regionális választásokon, írja az MTI. A férfi egy órával a hétórás zárás előtt ment szavazni és véletlenül összekeverte a pénzt és a szavazólapot tartalmazó borítékokat.

  A tévedésre csak a keresztelőn jött rá, így kénytelen volt egy rendőrrel visszamenni érte. Szerencséjére a szavazatszámláló bizottság megvárta a voksolás hivatalos befejezését, majd megkeresték és visszaadták a 200 eurós borítékot. Sőt, még a szavazatát is elfogadták.

 • Pár emelet magasból olyan tökéletesen bedobta a napfénytetőn keresztül, hogy erre csak csettinteni lehet!

 • Baleset miatt a Gubacsi út/Határ út és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között.

  Egy kisteherautó és autó összeütközött a XX. kerületben, a Jókai Mór utcában, majd a kisteherautó a villamossínekre borult. A balesetben egy ember megsérült, a mentők a helyszínen ápolják.

 • Elisabeth és Ryan friss amerikai házaspár, akik sok más párhoz hasonlóan a Central parkban készítették el az esküvői fotóikat. Arra viszont nem számítottak, hogy a sok parkban futó ember közül egyszercsak feltűnik maga Tom Hanks, aki odalép hozzájuk, bemutatkozik és lő velük egy szelfit.

  Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

  A photo posted by Tom Hanks (@tomhanks) on

  Pedig pontosan ez történt. Az esküvői fotósuk osztotta meg először a történetet, és leírta, hogy Hanks nagyon jó fej volt, gratulált az ifjú párnak, adott puszit a menyasszonynak és felajánlotta szolgálatait, hiszen ő felszentelt lelkész is

  A kis közjáték után pedig, mint aki jól végezte dolgát futott tovább a parkban.

  (HuffPo)