Zoltán
19 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ilyen az, amikor a szorgos kezű közösségimédia-szakember elfelejti, hogy az előre megírt poszt idején nem látott a jövőbe, és lett volna még egy kis munkája.

  Markelle Fultz lett az idei NBA-draft 1/1-es kiválasztottja, Instagramon pedig már előre ott várt a poszt, amiben a szponzorának köszönte meg a fantasztikus támogatást, amivel az új csapatba beilleszkedést segítik majd. Csakhogy nem töltötték ki az addig üresen álló város- és csapatnevet, így született meg ez a móka.

  DC-EbpCXgAA0g8f
  Fotó: Twitter

  via SB Nation

 • A nemrég átadott Duna-parti sétány ülőbútorait nem sikerült tökéletesen lepácolni.

  Hogy a hőségtől "főtt" ki a pác a gerendákból, esetleg rossz alapanyagot választottak vagy a felhelyezés után kezelték a fát, nem tudni. Mindenesetre a gerendák alatti vörösesbarna lecsurgások nem túl esztétikusak. Ezek után az ember elgondolkodik azon, hogy ha leül a padra, a nadrágja/szoknyája foltos marad-e.

 • A film egy év múlva jön, de a cím, a szlogen és a plakát már itt van.

  Chris Pratt és Bryce Dallas Howard visszatérnek főszereplőként, és csatlakozik hozzájuk az első két Jurassic Park-filmből ismert Jeff Goldblum is. A plakáton lévő idézet is az ő karakterétől a matematikus/rocksztár Ian Malcolmtől származik. (Variety)

 • A Miniszterelnöki Sajtóiroda tegnap publikált egy fotót, amin a kormányfő a Zsidó Világkongresszus elnökével látható a parlamenti irodájában. A kép hátterében homályosan látszik egy bekeretezett fotó egy focicsapatról, de én sajnos ennyiből nem tudtam megállapítani, hogy melyik együttes kezdőtizenegyéről van szó.

  puskasreal

  Az aranycsapatra tippeltem volna, de szerencsére tájékozottabb olvasóink segítettek: a képen az 1964-es Real Madrid látható, a labdánál Puskás Öcsivel.

  A miniszterelnök Real-imádata nem titok, a klub legutóbbi BL-győzelme után azt posztolták a Facebook-oldalára, hogy “Zidane a király!”.