2024. június 20. 15:00
Szlovénia
Szerbia
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia
Anglia
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Még az autójából sem szállt ki, csak felvette a gázsit.

  3K1A1683
  Fotó: Karip Tímea / Index

  Szandi múlt szombaton egy szlovákiai magyarlakta településen, Madaron adott volna koncertet, ám amikor a jótékonysági esemény helyszínére érkeztek férjével, azzal szembesültek, hogy alig jöttek el az emberek, így fellépés nélkül távozott – írja a Blikk.

  A rendezvény egyik résztvevője arról számolt be a lapnak, hogy az énekesnő az esti órákban érkezett meg, de az autóból sem szállt ki, hanem elvette a pénzt a leengedett ablakon keresztül, majd elhagyták a helyszínt. A rendezvény egyik szervezője ezt meg is erősítette.

  Sajnos minden így történt. Szandi megérkezett, majd – arra hivatkozva, hogy kevesen vannak – még a kocsiból sem volt hajlandó kiszállni. Átvette a gázsit, 1500 eurót (közel 600 ezer forint – a szerk.), majd távozott. Azt mondta, a szerződésében benne van, hogy ötven fő alatt nem ad koncertet, de mi igazolni tudjuk, hogy hatvan jegyet adtunk el a helyszínen, és még további 40-50 fő volt önkéntesként jelen, akik szintén szerették volna őt látni. Igaz, hogy elszórva volt a közönség, de ha a művésznő a színpadra lépett volna, biztos mindenki odamegy nézni őt, hiszen van, aki csak miatta jött el. Beismerem, kezdők vagyunk, nem csináltunk még ilyen rendezvényt, így voltak hibák, de a technikai feltételeket biztosítottuk

  – fogalmazott a szervező, aki szerint Szandi hajthatatlan volt, és bár kérlelték, hogy ha egyórás koncertet nem is ad, legalább 3-4 dalt énekeljen, egyáltalán nem állt színpadra.

  A lap megkereste az énekesnőt és férjét, Bodgán Csabát is, hogy reagáljanak a történtekkel kapcsolatban, mire elmondták, hogy 10-kor érkeztek meg a helyszínre, ám összesen nyolc embert láttak a színpad előtt, illetve még néhányat a focipálya másik végében lévő büfében.

  Rendszeresen járunk a Felvidékre koncertezni, mindig jól sikerült, és most is azért utaztunk több száz kilométert, hogy Szandi énekeljen. Közvetítőn keresztül mentünk, a helyi szervezőkkel semmilyen kapcsolatban nem álltunk. Arról sem tudtunk, hogy egy család megsegítéséről szól a rendezvény, a helyszínen szembesültünk ezzel, ahogyan a szervezetlenséggel és azzal is, hogy alig volt ott valaki. Szerintem az is nagy hiba volt, hogy a plakáton nem tüntették fel, ki mikor lép színpadra

  – magyarázta Bogdán, hozzátéve: a szerződésükben valóban kitétel a minimum 50 fős közönség. Ha ez meglett volna, minden gond nélkül megtartották volna a koncertet.

  Szandi megerősítette, hogy valóban nem szállt ki a kocsiból, mert azt látta, nem nagyon volt hova: „Egy nagy focipályán volt egy színpad kivilágítva, és ennyi. A szervező hölgy nagyon együttműködő volt, mondta, hogy tökéletesen megérti, hogy így nem állok színpadra, majd sűrűn elnézést kért a könnyeivel küszködve. Meg is sajnáltam őt, még a kezét is megszorítottam. Könyörgésről azonban szó sem volt” – tette hozzá.

  A házaspár elismerte, hogy elvették a fellépésért járó összeget, kiemelve, hogy ők megtették a kötelességüket, és nem miattuk, hanem az előre leírt feltételek hiánya miatt maradt el a koncert. Bevallásuk szerint azonban ez az összeg kevesebb volt, mint az említett 1500 euró, de ezt hajlandók is visszautalni.

  Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem

  – mondta Szandi.

 • Folyamatosan azon dolgozik a fiatal, hogy a legjobb formáját hozza.

  MG 3926
  Fotó: Németh Kata / Index

  Gáspár Győző idősebb lánya, Gáspár Evelin jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg az utóbbi években, a nehéz munkával megszerzett eredményre máig büszkeséggel gondol. Most a Storynak adott interjút, amelyben arról is beszélt, hogy gyakran érik még kritikák a kinézete miatt, holott rengeteget dolgozott azért, hogy végre bátran mutatkozhasson bikiniben.

  Gyerekkorom óta képernyőn vagyok. Tudom, sokan nem kedvelnek. Vannak, akik egyenesen utálnak. Rengeteg sértő dolgot is mondtak már rám az évek alatt. Ezekre régóta nem reagálok, szinte el sem érik az ingerküszöböm. De amikor a testem miatt bántanak, amivel rengeteg munkám volt, az megérint

  – vallotta be a lapnak Gáspár, aki családjával nemrégiben Cipruson nyaralt, ahol rengeteget jelentett számára, hogy olyan bikinit vehetett fel, amilyet csak akart.

   Mint mondta, a közösségi oldalán érkeztek olyan hozzászólások, amelyek szerint „undorító”, de nem gondolja normálisnak, hogy emiatt plasztikáztatnia kellene. A 30 éves lány három éve jár egy feszesítő testkezelésre, amivel szép eredményt értek el, ezért igazságtalannak tartja a sok kritikát.

  Van előtte és utána fotóm, bődületes a különbség. De nem fogom magam alsóneműben mutogatni. Ha már ezekért a bikinis képekért is szétszedtek, hogy mennyire ronda a bőröm, mit mondanának arra… Szerencsére sokan vannak, akik szerint nincs mit takargatnom. Büszke lehetek magamra és arra, hogy nem rohantam egyből plasztikáztatni. Illetve arra, hogy természetes maradtam.

  Gáspár a testkezelésekről elmondta, hogy kifejezetten fájdalmas, de szükségesnek érzi, akárcsak azt, hogy megfelelően étkezzen és edzésekre járjon.

  Teljesen más ember vagyok, mióta életmódot váltottam. Ha csak azt nézem, hogy sokáig én voltam apuci kislánya, ültem a magas lovon, nos ebből az attitűdből semmi sem maradt. Megszenvedtem a testemért, ami lelkileg is hatott rám

  idézi a Blikk Gáspár Evelint, aki sosem érezte magát még ilyen jól a bőrében.

 • Egy amerikai házaspár, akik között 22 év korkülönbség húzódik, fesztelenül vállalják fel szerelmüket és boldogan járják az Egyesült Államokat a négy keréken guruló otthonukban.

  A 35 éves Hillary és az 54 esztendős férje, Kris, 2018-ban ismerkedtek meg, amikor ugyanannál a magánegészségügyi vállalatnál dolgoztak az észak-karolinai Durhamben. Korábban mindketten a saját korosztályukban találták meg a szerelmüket, de mindkettőjük házassága zátonyra futott, és a páros az utazás iránti közös szeretetük miatt talált egymásra. 

  Bár Krisnek két gyermeke is van az előző házasságából, örömmel fogadták a hírt, hogy apjuk újra megtalálta a boldogságot. Kapcsolatuk valósággal kivirágzott, és most a szerelmesek egész Amerikát bejárják a hatalmas méretű lakóautójukkal.

 • Kovács Patrícia és volt férje, Gusztos Péter 2017-ben döntöttek úgy, hogy elválnak egymástól, de közös kislányukat azóta is együtt nevelik. A színésznőre aztán tavaly újra rátalált a szerelem, ugyanis Medveczky Balázs mellett találta meg a boldogságot, akivel az egyik első meghatározó élményét májusban meg is osztotta, amikor tandemugráson vettek részt. Most Kovács őszintén beszélt arról, hogy miután a házassága 9 együtt töltött év után zátonyra futott, hiába próbált helytállni a színpadon, legbelül mégis összetört.

  „Egyszer csak rádöbbentem, hogy nem az élet szúrt ki velem már megint, hanem én csinálom ezt magammal. Hogy nincs értelme másokat, a környezetemet, a gyerekkoromat hibáztatni azért, ami velem történik, a rossz döntéseimben én legalább annyira benne vagyok.

  Vállalnom kell értük a felelősséget, hiszen elmúltam negyvenéves, csak rajtam múlik, milyen életet élek. Akkor vettem kezembe a sorsomat. Elkezdtem pszichoterápiára járni, bevetettem mindent, a karmikus asztrológiát, az angyalozást, a jógát, bármit, ami szembejött. Mertem segítséget kérni, és milyen jól tettem!

  Pontosan kilenc hónap kellett ahhoz, hogy úgy érezzem, végre felálltam, és kezembe vettem az irányítást. Kihordtam egy új életet. A sajátomat” – fejtette ki a Nők Lapjának.

  Mint mondta, régebben még mindenáron megakartam felelni másoknak, de ez rendre oda vezetett, hogy előbb-utóbb egy búra alatt érezte magát.

  „Nem tudtam meghúzni a határaimat, mert mindig attól tartottam, hogy ha ellentmondok, és nem azt csinálom, amit a másik szeretne, akkor az illető azt fogja hinni, hogy nem szeretem eléggé. Holott valójában saját magamat nem szerettem eléggé. Ezért rendeltem magamat alá a párkapcsolataimban és a barátságaimban is. Aki most veled szemben ül, az már egy másik ember. Kedvesen, de határozottan meghúzza a határait, és fel meri vállalni az igényeit. Ha úgy adódik, mer nemet mondani, és nem rágódik azon, hogy a másik megsértődik-e. Ma már csak olyasmit vállalok el, amit szeretek csinálni, legyen az szerep vagy más felkérés, és a baráti köröm felétől is megváltam. Nem szeretnék többé mérgező kapcsolatot, felszültséget magam körül” – idézi a Blikk a színésznőt.