2024. június 19. 15:00
Horvátország 2
Albánia 2
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 19. 18:00 ÉLŐ
Németország 2
Magyarország 0
StuttgartArena II. forduló
2024. június 19. 21:00
Skócia
Svájc
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jön a kánikula.

  DSC6067
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Június közepétől beköszöntött a nyári forróság, szerdától egyre melegebb időre számíthatunk, illetve az ország minden területét érintő harmadfokú hőségriasztás van érvényben. Mint arról írtunk, a hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

  A Metropol a hőségriasztás kapcsán kereste meg Bodrogi Gyulát, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész pedig a tőle megszokott lendülettel és derűvel válaszolt:

  Én kifejezetten szeretem a meleget! Egy-két nap alatt hozzászokom, és utána már semmi bajom. Nem vagyok fáradt, nem izzadok, teljesen jól működöm. Tudom, hogy féltenek engem, de nincs rá okuk, fel tudom mérni, mennyit vállalok, nem keresem a bajt!

  – mondta a lapnak Bodrogi, aki egyébként jól bírja a nyári hőséget.

  Nem vagyok az a fajta, akit kicsinálnak az időjárás-változások, bár tény, hogy a viharokat sajnos most már előre megérzem… Olyankor mindenem fáj. De az is kibírható. Ha a színpadra felmegyek, akkor kutya bajom sincs.

 • Köln után Stuttgartba is szép számmal érkeztek magyar szurkolók, hogy a nemzeti válogatottat bíztassák a Németország–Magyarország-mérkőzésen a 2024-es labdarugó-Európa-bajnokságon. Számos hazai híresség mellett Sebestyén Balázs is a helyszínre érkezett szurkolni, ez Instagram-posztjából derült ki.

  Nyugodjon meg a magyar válogatott, itt vagyok, úgyhogy most már minden rendben lesz

  – írja a bejegyzésében Sebestyén.

 • Tavaly decemberben érkezett a hír, miszerint 15 év közös munka után Vadon János elbúcsúzik a Rádió 1 reggeli műsorától. A jól megszokott trióból így Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc párosa folytatta tovább a Balázsékat, akik egy hallgatói szavazás után Ráskó Eszter humoristával egészültek ki.

  DSC8735
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Vadon ugyanakkor nem búcsúzott el a nyilvánosságtól, a rádiózás után a Spektrumon futó Várfoglalók című műsorán dolgozik, melynek a második évada hamarosan debütál. A tévés ősztől újra képernyőn lesz, hisz már javában forgatja a csatorna új műsorát Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban címmel, melyben Dr. Sós Endre, a Budapesti Állat- és Növénykert vezetője és főállatorvosa lesz a segítségére – írja a Blikk.

  Dr. Sós Endre és Vadon Jani műsorában testközelből láthatjuk a veszélyes állatorvosi beavatkozásokat a terepen és az állatkertekben. Mint kiderült, a nézők nyolc részen át találkozhatnak hortobágyi őslovakkal, bölényekkel, viperákkal, vagy éppen a magyarországi állatkertek orrszarvúival, jegesmedvéivel, tigriseivel és elefántjaikkal.

  Vadon Jani, a rendkívül sikeres Várfoglalók második évada után ismét nálunk lesz látható a Spektrumon. Janit a hazai nemzeti parkok, állatkertek és külföldi élőhelyek állatvilágában Dr. Sós Endre, az Állatkert főállatorvosa kalauzolja

  – árulta el Radnai Péter, az AMC Networks International Central and Northern Europe kreatív producere a csatorna új műsorait bemutató közleményében.

 • A testvérek eddig nem voltak beszélőviszonyban.

  gaspar testverek
  Fotó: Kaszás Tamás / Index / TV2

  Nehéz időszakon van túl Gáspár Zsolt, ugyanis számos egészségügyi problémákkal küzdött, és több műtéten is átesett. A Farm VIP gazdája most a Tények Plusz kameráinak mesélt arról, hogy mialatt lábadozott, a családja volt a legfőbb támasza. De betegségének egy pozitív hozadékai is volt: Gáspár Győzővel, akivel már egy jó ideje haragban voltak, rendeződni látszik a viszonyuk. 

  Győzőhöz eljutott a betegségem híre, persze, ő is írt nekem, Bea asszony is írt nekem, hogy mielőbbi gyógyulást kívánnak. Mindenki, Evelin is, Virág is, köszönöm szépen nekik. Minden rendben volt, az egész család aggódott értem

  – magyarázta Gáspár Zsolt, aki azt is elmondta, hogy nemrégiben Gáspár Beának szintén volt egy egy nagyobb egészségügyi beavatkozása, de reméli, hogy már ő is jobban van.

  Hála istennek, a kapcsolat alakul. Még nem olyan jó, de alakul, majd jobb lesz ez. Még fejlődésben vagyunk, most csiszolódnak a dolgok

  – mondta a tévés, aki örül testvére sikereinek, és támogatja őt a közelgő Gáspárék című realityje kapcsán is.