Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 26 éves rákbeteg Lin rettentően nehéz döntéssel kellett, hogy szembenézzen, mikor kiderült, terhes, a kínai nőnek ugyanis el kellett döntenie, hogy annak ellenére is szeretné-e megszülni gyermekét, hogy csontrákban szenved.

  A nő a szülés mellett döntött és szeptember elsején egészséges lánynak adott életet, ám nem örülhetett sokáig, az orvosoktól megtudta, már nincs sok hátra neki.

  Lin ekkor úgy döntött, videón üzen lányának az elkövetkező 25 évre előre. A CCTV News által nyilvánosságra hozott videóban az első köszöntést láthatjuk, ebben a nő énekel lányának.

  Anya most elmegy egy nagyon messzi helyre. Egy ideig nem fogok tudni majd hazamenni, de mindig visszajövök majd meglátogatni téged.

  - teszi hozzá. A videót csak azoknak ajánljuk, akik nem érzékenyülnek el nagyon könnyen:

 • Bud Spencer & Terence Hill: Slaps And Beans lehet a neve, egy kedvcsináló trailer már készült hozzá, és hogy a projekt megvalósuljon, a Kickstarteren lehet adakozni, itt ni. Én nyomnám ezerrel, vasárnap pedig a Bud Spencer & Terence Hill Filmünnepen – ahol Hill a magyaroknak fog üzenni – akár lehet is róla dumálni.

 • Krisztián fotózta a Tescóban ezt a remek vételt. Nagyobb kutyákhoz vegyünk kettőt, 18 méter kábel már őket is leköti a szabadban.

  14595819 1256894384362042 6938627285429561934 n
  Fotó: Krisztián / Olvasónk
 • Méghozzá az internet főellenségeként számon tartott, az AIDS-gyógyszer árának 55-szörösére felveréséről elhíresült Martin Shkreli jóvoltából. Ezzel a húzásával úgy tűnik, teljes mellszélességgel beállt Trump mögé, ami annyira nem lenne meglepő, hiszen éppen az imént említett spekuláció miatt Hillary Clinton is elmarasztalta.

  Az is elképzelhető egyébként, hogy az egészet minden politikai szándék nélkül, kizárólag viccből csinálja, ugyanis Shkreli AIDS-botránya óta belevetette magát az internet legmélyebb bugyraiba és azon kívül, hogy meglebegtette a 4chan megvételét, maga is aktívan hozzájárul a különféle mémek felfuttatásához.

  Shkreli tavaly decemberben vette meg a Once Upon a Time in Shaolin című nagylemez egyetlen kiadott kópiáját, amit aztán a rajongók nagy bánatára meg is tartott magának. Szerda este óta azonban újra reménykedhetnek, ugyanis - ha Trump győz - Shkreli nem csak ezt az albumot, hanem a birtokában lévő összes kiadatlan zenét, köztük sosem hallott Nirvana- és Beatles-számokat tesz közzé, méghozzá teljesen ingyen.