Orsolya
7 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hong Kongban az elmúlt napokban rengeteg eső esett, ami miatt a város több részét, köztük egy Starbucksot is elöntött a víz. Ez sem volt elég ahhoz, hogy egy kínai férfit eltántorítson a kávéjától és az újságjától. 

  14611124 1782512821997047 7581602252228953328 n

  A férfiról kép is készült, ami azóta megjárta az internet összes bugyrát és óriási népszerűségre tett szert, őt pedig azóta csak "Starbucks nagybácsi" néven emlegetik. Ráadásul a készítőjének elmondása alapján nem is az öregúr volt az egyetlen a kávézóban. 

 • Elég komoly irodalma van már a golfpályákon felbukkanó hüllőknek, most itt az újabb fejezet. 

  Egy Kuala Lumpur-i PGA-versenyen egy közel kétméteres piton zavarta meg a nyugalmat.

  A kisebb zavart azzal oldottál meg, hogy négy ember előbb összeszedte, majd egy zsákba gyömöszölte az eltévedt kígyót, aztán elszállították.

 • Egy reggeli török tévéműsorban jelent meg a macska, felkapasz kodott a műsorvezető előtt álló asztalra és ha már ott volt, kolbászolt egy kicsit. A riporter, Kudret Celebioglu nem jött zavarba, hanem felhívást intézett a nézőkhöz, hogy fogadjanak örökbe kóbor cicákat. A kismacskát az egyik stábtag vitte haza egyébként. #hősök

 • Néhány hónapig a élet királya volt az a francia csavargó, aki francia luxuséttermekben csinált több ezres számlákat, aztán fizetés nélkül lelépett. Mivel elegáns öltönyben jelent meg, ezért senki nem gyanakodott rá.  

  A Thelocal.fr cikke szerint a 61 éves férfi körbeturnézta az országot: a dél-francia Valence-ben 2354 eurós számlát hagyott hátra, Chamalières egyik elegáns éttermében 1358 eurós számla elől lógott meg. Végül egyik kedvenc helyén, Clermont-Ferrand-ban kapcsolták le. Amikor a rendőrök megkérdezték, hogy miért csinálta, azt válaszolta: 

  Hát, az embernek valamit ennie kell. 


  Azt is elmondta, hogy mindig is vonzotta a luxus, ezért nem bírt leállni.  De nemcsak az étteremszámlákat úszta meg, hanem a vonatjegyekért és szálláoksért sem fizetett miközben az országot járta, és többször hamis igazolványokat használt. 

  Tizennyolc hónapos börtönbüntetés elé néz.