Jusztina
6 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A szombati belvárosi robbantásban egyik rendőr életveszélyesen, a másik súlyosan megsebesült. Az orvosok mindkettőjük állapotát stabilizálták. Hétfő este gyertyát gyújtottak a Honvédkórház előtt a gyógyulásukért.

 • A magyarországi Limelight alkotócsoport nyerte meg szombaton az idei iMapp Bucharest virtuális épületfestési fesztivált. A versenyen gyakorlatilag vetítővászonnak használták a bukaresti parlament épületét, és látványos animációs műsorokkal varázsolták át valami egészen mássá. 

  Ez a világ egyik legnagyobb ilyen jellegű versenye. A most harmadjára megtartott rendezvényre a világ minden tájáról neveztek a csapatok, közülük választották ki a 6 döntőst. Nekik 2,5 hónapjuk volt egy 4,5 perc hosszú alkotás elkészítésére. Idén közel 40 ezer ember nézte meg a vetítést a helyszínen, a Limelight a közönségszavazást és a szakmai zsűri nagydíját is megnyerte.

 • Vasárnap délután az angliai Manchesternél egy erőszakos támadáshoz riasztották a rendőröket.

  A bejelentés szerint egy vérszomjas férfi megtámadta és véresre harapta a kocsijában mellette ülő nőt.

  A riasztott járőrök útközben intették le a kocsit, hogy utánajárjanak annak, mi történt. Ez a látvány fogadta őket:

  A rendőrök megtudták, hogy a pár statisztaként dolgozott egy zombis filmben, és úgy indultak haza a forgatásról, hogy nem mosták le magukról a művért, és bennhagyták a zombis kontaktlencsét is. A meglepett rendőrök profin kezelték a helyzetet: lefotózták a zombikat, és kirakták a hivatalos Twitter-fiókjukra. (HuffPost)

 • Már megint egy "leg-", de ezúttal tényleg. Az ifjú észak-koreai kapus mindent, de mindent elkövetett, hogy üzbég kollégájának kirúgásából gól legyen. Ami végül sikerült is neki, de ehhez pár másodperc alatt négyszer kellett hülyét csinálnia magából.

  Mindez az AFC Ázsia-kupa 16 éven aluli korcsoportjában történt az Üzbegisztán-Észak-Korea mérkőzésen. A kapusért egy kicsit aggódunk.