Orsolya
7 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Néhány hónapig a élet királya volt az a francia csavargó, aki francia luxuséttermekben csinált több ezres számlákat, aztán fizetés nélkül lelépett. Mivel elegáns öltönyben jelent meg, ezért senki nem gyanakodott rá.  

  A Thelocal.fr cikke szerint a 61 éves férfi körbeturnézta az országot: a dél-francia Valence-ben 2354 eurós számlát hagyott hátra, Chamalières egyik elegáns éttermében 1358 eurós számla elől lógott meg. Végül egyik kedvenc helyén, Clermont-Ferrand-ban kapcsolták le. Amikor a rendőrök megkérdezték, hogy miért csinálta, azt válaszolta: 

  Hát, az embernek valamit ennie kell. 


  Azt is elmondta, hogy mindig is vonzotta a luxus, ezért nem bírt leállni.  De nemcsak az étteremszámlákat úszta meg, hanem a vonatjegyekért és szálláoksért sem fizetett miközben az országot járta, és többször hamis igazolványokat használt. 

  Tizennyolc hónapos börtönbüntetés elé néz. 

 • Észrevette már, hogy a jelenleg nyolcadik évadát taposó Való Világ-műsorok körül mennyi a tragédia? Nem? Semmi gond, most összeszedtük, hogy mennyire imádnak mindenről, ami a reality körül történik, egy hatalmas tragédia felirattal beszámolni:

  Tragédia a ValóVilágban!

  VV Vivien családi tragédia elől menekült a Való Világba

  Váratlan családi tragédia miatt teljesen összeomlott VV Aurelio

  Szörnyű tragédia rázta meg a ValóVilág szereplőit és rajongóit!

  Friss: tragédia történt Alekosz családjában

  Gyász: újabb tragédia történt a ValóVilágban - videó

  Szörnyű tragédia érte VV Zsuzsit

  A tragédia VV Ágit is hidegzuhanyként érte

  Zsuzsi ok-okozati összefüggéseket lát a tragédia és az örömhír között

  Elátkozott széria a ValóVilág7? Tragédia tragédia hátán a villában

  VV Fecó egy múltbéli tragédia miatt túlérzékeny

  Tragédiasorozat után menekült a Való Világba a baróti lány

  Ha összeszámoljuk, ez évadonként másfél tragédia, és hol van még a vége! Nem csoda, hogy a villában folyton ilyen sírós a hangulat:

 • Legalábbis az EBEL-ben szereplő Grazer 99ers hokicsapatánál. A piszoárok egyenesen a jégpályára néznek, így ha véletlen ki kell szaladni, akkor sem marad le az ember egyetlen pillanatról sem.

 • A magyar sufnidizájn, egyben az ózdi közbiztonság legújabb áttöréséről Janiczak Dávid polgármester ad hírt a Facebookon. Az általa először "biztonságtechnikai elemnek", majd "szoknyának" nevezett alkalmatossághoz hasonlókat korábban az oszlopokon a vezetékek fölé volt szokás kihelyezni, hogy megkönnyítsék a gólyáknak a fészekrakást.

  A pálcáikkal lefelé fordított fémkoszorúkat most a vezetékek alá szerelik fel a problémás városrészekben, hogy ne lehessen felmászni az oszlopokra megcsapolni a vezetékeket. Hogy a pálcák élesek-e, az nem derül ki, ahogy az sem, hogy előkészítették-e őket a logikusnak tűnő következő fázisra: az áram alá helyezésre.

  Valószínűleg nem, mert a helyi áramszolgáltató vezetői szerint nem is magát az áramlopást akarják elsősorban leküzdeni: arra akarják felhívni a figyelmet, hogy mennyire veszélyes kézzel manipulálni a csatlakozó vezetékeket, hiszen ezek halálos áramütést is okozhatnak. Mindenesetre az új oszlopok magasabbak (12 méteresek), és mindegyiken egyedi mérő is van, hogy a lopásra gyorsan fény derüljön.