Magdolna, Léna
11 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy ausztrál légiközlekedési múzeumnak ajándékozza Boeing 707-es repülőgépét John Travolta, közölte a hírt az MTI. Az amerikai színész, aki hobbipilótaként az ausztrál Qantas légitársaság nagykövete, a hétvégén számolt be tervéről.

  Travolta az ausztrál Albion Park-i székhelyű, régi repülőgépek restaurálásával foglalkozó Hars társaságnak adományozza az 1964-ben épült gépet. A társaság abban is segít, hogy az Egyesült Államokból Ausztráliába repülhessen a repülő, hiszen már ahhoz is sok felújításon kell átesnie, hogy teljesíteni tudja a hosszú távot. Travolta - az MTI sorai szerint - reméli, hogy ő is elkísérheti "utolsó útjára" szeretett repülőjét.

 •  itt ALPHA alezredes, vagyis az egyik robot az öt közül, amikkel a Bűnmegelőzési Osztály járja az ország óvodáit és iskoláit. ALPHA tud beszélni, mobilos applikációval programozható, zenél, táncol, szóval maga a jövő. Itt például Gangnam Style-ra csapatja:

  Az amerikai fejlesztésű robot állítólag hipnotikus hatással van a kicsikre, akik kórusban mondják a jó választ a kérdéseire, például, hogy milyen számot kell hívni, ha baj van. A Belügyminisztérium szerint ALPHA volt a hiányzó láncszem a bűnmegelőzésben, akivel ezentúl a generációs különbségek szinte eltűnnek.

 • nsz

  Nemrég zajlott le a Nagyszínpad nevű verseny döntője, ami az MTVA, a Volt Fesztivál és az MVM nagy közös zenés projektje. Az eseményen fellépett a Fran Palermo zenekar vendégként, és a koncertről felvétel is készült a Petőfi Tévére, ami itt érhető el, ki tudja még meddig. Szerencsére azóta az Indavideóra is felkerült a felvétel:

  Eddig minden rendben, egy zenei és ifjúsági csatorna csak vegye fel és tegye elérhetővé a koncerteket. Azonban valahol fél perc után egészen furcsa kezd lenni a felvétel. A hang tempója össze-vissza ugrál, fel-le gyorsul, hol hélium hangja van az énekesnek, hol iszonyatos mély baritonja. Valljuk be, hogy annak ellenére, hogy vér ciki és totál igénytelenség egy videót így feltölteni a közmédiának, azért baromi vicces is, hogy akaratukon kívül elsőként megcsinálták a Youtube-on oly' népszerű Shreds-videót Magyarországon. (Az csak bónusz, hogy sikerült a felvételen elrontani a dal címét is.)

  A Shreds-videók lényege, hogy szándékosan elrontják, fel-le gyorsítják ismert előadók koncertfelvételeit, mintha azok tényleg annyira borzalmasak lennének, mint a Kings of Leon ezen a videón.

  Állítólag maga az adás nem ilyen volt élőben, de más koncertekkel is történhetett hasonló eset, bár ehhez egyelőre nincsenek videóink.

 • Az Időkép hőtérképe szerint már csak a hegycsúcsokon van néhol 25 fok alatt a hőmérséklet, egyébként pedig jön a kánikula. Ilyen vörös lett az ország: 

  És ha már itt a nyár, akkor döntsük is el egyszer s mindenkorra:

  Ön szereti a nyarat?

  • 766
   A kénköves pokol hevével gyűlölöm a nyári évszakot, 22 fok fölött szeretnék meghalni
  • 757
   Nekem mindegy, csak fröccs legyen.
  • 628
   Imádom, a kánikula a barátom, áció, káció, vakáció!