Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A 38 éves Nermin Haligalic A bosznia-hercegovinai Bihácson pózolt a Reuters fotósának. A férfi az év elején fedezte fel, hogy képes megtartania  testére pakolt konyhai eszközöket, valamint a műanyag tárgyakat és a mobiltelefonokat is.

    Hogy hogyan jutott erre a felismerésre, ne firtassuk, biztos izmos bulival indult az új éve. Hogy mit kezd ezzel a képességével a későbbiekben, szerintem még a saját maga számára sem tiszta, de az életkorából adódóan valószínűleg ő is emlékszik még Uri Gellerre, aki meglehetősen sokáig szerepelt a médiában paranormális képességeivel, egy egész korosztályt ihletve meg a kanálhajlítgatásával - és egy generációnyi szülőt kergetve ezzel az őrületbe a '80-as évek végén.

  • Aki volt kórusos Magyarországon, az valószínűleg ismeri Balázs Árpád Bodzavirág c. művét.  Nekem például az egyik kedvencem volt általános iskola alsóban.

    Most a Mindenki című friss, Oscar-jelölt magyar kisjátékfilmben is ezt a dalt gyakorolja a kórus, és ezt adják elő a film egyik kulcsjelenetében.

    Kedves újdonság volt nekem, ami a mai friss interjúnkból is kiderült, hogy a film zeneszerzője, az egyik legfoglalkoztatottabb magyar filmzeneszerző, Balázs Ádám pedig nem sima névrokona a kórusmű szerzőjének, hanem a fia, tehát a film zenéjét évtizedek különbségével, de egy család két generációja írta.

  • Hétfőn riasztották a rendőröket a lakók egy göteborgi házhoz, mert úgy látták, hogy betört oda egy férfi és egy nő. Amikor a hatóságok megérkeztek a helyszínre, elsőként a rendőrkutya hatolt be az épületbe, és egy földön szexelő párra lelt. A rendőrség szerint illegális behatolás miatt előállították a betolakodókat, akiket nem vettek őrizetbe. (Local

  • A videón a Plankó Gergőre megdöbbentően hasonlító Damien Chazelle rendező látható, ahogy a Kaliforniai álom egyik jelenetét dirigálja. A filmet én még nem láttam, de a Twitteren az egyik megjegyzés az volt, hogy baszki, ez nem CGI volt??? Szóval Chazelle elég jó ütemben ütögette a kameraman vállát, aki meg ezek szerint egy steadicam-jedi.