Dezső
12 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha valaki eddig kételkedett volna a címben szereplő megállapításban, nézze meg, milyen kevesen múlt, hogy egy mountain bike-os fószert lekapjon a maci a drótszamárról. Az eset Szlovákiában történt, ahol a kerékpárosoknak acélból vannak a tökeik és kötélből az idegeik, mivel az incidens után vagy 100 méterrel leálltak és kényelmesen megbeszélték, hogy mi az isten történt.

 • A lap szerint Kassai Viktor mostanában nem túl népszerű labdarúgó játékvezető, ami igaz is, hiszen a Real-Bayern BL-elődöntőben elég sokat tévedett a németek kárára, szóval ezzel a mondattal nincs gáz az itt olvasható cikkben. Azzal sincs, mert hát tény, hogy Kassai vezette a Szaúd Arábia - Szenegál (0-2) U20-as világbajnoki csoportmérkőzést. A gáz ezzel a mondattal van:   

  A magyar spori újra a középpontba került, miután a szenegáliak üzentek neki "Ez les" felirattal ellátott molinóval.

  Itt a kép:

  Screen Shot 2017-05-23 at 9.51.25.png

  A forrás a trollfoci, a kép meg egy ügyesen elkapott pillanat, nem több, a felirat egészében ugyanis Vouez les lenne, ami fogadalmat jelent. A megosztott poszt kommentjeiben ott is van a megoldás.  

 • A Magyar Televízió szerkesztői 27 évvel ezelőtt ezen a napon kerültek e dilemma elé, és végül Antall, Balsai, Für, Jeszenszky helyett Maldinit, Costacurtát, Samuelt és Vitor Paneirát választották. A kormány eskütételének közvetítését megszakították, és a bécsi Praterbe kapcsoltak. Ez a szerkesztői döntés az első szabad választást megnyerő MDF-nek nagyon fájt, és ez is oka lehetett annak, hogy a következő hetekben, hónapokban, években eldurvult a médiaháború. 

  Mellesleg úgy emlékszem, elég rossz meccs volt a Milan-Benfica. Rijkaard 58. percben lőtt góljával nyertek az olaszok, nem is különösebben bántam, hogy nem lett hosszabbítás. 

 • Olvasónk szerint csőtörés történt, a környéken csak lépésben halad a forgalom. Amint megtudunk többet, frissítjük a posztot.