Kristóf, Jakab
17 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Múlt héten kikerült egy azóta már törölt poszt az egykori futballistából vagy inkább hentesből filmsztárrá lett Vinnie Jones Twitterjére, amin 100 rókatetem látható. Az internet népe meg felháborodott, mert az internet népe mindenen felháborodik, és Vinne Jones fejét, vérét, máját, életét kívánták, nem feltétlen ebben a sorrendben persze, és minimum egy "szégyellem magam, fasz voltam" válaszposztot.

  DFfreRCW0AIOtMq.jpg-large

  Jones közismerten szeret vadászni, így nem csodálkozott azon, hogy valaki feltörte a fiókját, és kitette a képet, hiszen ilyen esetben a fiókokat MINDIG feltörik, és SOHA nem az eredeti gazdája teszi ki a megkérdőjelezhető erkölcsű/tartalmú/üzenetű képeket.

  Sose láttam a képet, és ennyi rókát sem, sík ideg vagyok. Ez személyem elleni támadás, feltörték a fiókomat

  Jones később azt írta a Twitteren, hogy a képet Ausztráliában készíthették, és a feltöltését is onnan indították. Az Egyesült Királyságban egyébként az ember a magánterületén teljesen legálisan lőhet ki rókákat.

 • Vasárnap hajnali 3-kor hívta a 911-et egy washingtoni férfi azzal, hogy

  miközben kiöntötte a szemetet a szemétledobóba, beleejtette a mobilját is, utánanézett, majd maga is beleesett.

  Elég kínos beszélgetés lehetett, csoda, hogy komolyan vették a diszpécserek. A tűzoltók mindenesetre kimentek a házba, ahol a szemétledobóba friss levegőt pumpáltak egy csövön keresztül, majd egy hevederrel kimentették a férfit.

 • Angliában Alfie Oliver a legfiatalabb, aki fekete övet kapott karatetudásáért. Mindössze négyéves volt - egy ninja térdéig ért -, amikor megtetszett neki a sport. Édesanyja úgy emlékszik, ideges kisfiú volt, amikor elkezdett edzésekre járni, azóta viszont fegyelmezett gyerek.

 • A wc-papír elfogy, az utolsó X darabnyi papír letépése után csak egy üres kartoncső árválkodik a tartón. Mi ilyenkor a teendő? Egyszerű: az üres kartoncsövet leszedjük, kidobjuk (lehúzzuk, kirakjuk a papíros szelektívbe, ízlés/szokás/típus kérdése), majd egy új tekercs papírt rakunk a helyére. Nem atomfizika, ugye? 

  Akkor miért nem csinálja meg soha senki? Miért?!