István, Vajk
17 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Trump-tanacsadok.gif
  Fotó: Getty Images Hungary / Index

  Donald Trump elnökségének egyik első emlékezetes képe volt a Vlagyimir Putyinnal folytatott telefon, rögtön az elnök megválasztása utáni napokban. A beszélgetés alatt az ovális irodában volt Trump stábja is, és igazán teátrálisan állták körbe a jelenetet.

  Egy év sem telt még el Donald Trump megválasztása óta, de a legfontosabb tanácsadói közül ma már csak az alelnök, Mike Pence lenne a teremben egy hasonló fotón.

  Michael Flynn pont az oroszokhoz kötődő ügyei miatt adta be lemondását, Spicer és Priebus az elnöki tanácsadók közötti kommunikációs háborúban maradtak alul, Steve Bannon pedig a napokban jelentette be, hogy visszamegy lapjához, a Breitbarthoz, hogy onnan segítse az elnököt.

  Van itt egy klassz cikkünk róla, hogy kik maradtak most az elnök mellett, akik hatással lehetnek a következő hónapokra.

 • Pénteken lezárták a budai Fő utcát, amit mostanában olyan gyakran zárnak le, mintha az elmúltnyolc bűneit még mindig hordozó gyurcsányista exképviselő lenne. Olvasónk, Alma este, a frissen kihelyezett kordonon ezt a táblát találta, erős figyelmeztetés a figyelmetlen (vagy óvatlan) bicajosoknak.

 • Ahol a fontos ember fölé esernyőt tart a kötelességtudó testőr, mindenki más meg ázhat nyugodtan, egészen addig, amíg véget nem ér a beszéd. Csak a házelnök mögötti, népviseletbe öltözött arcokat figyeljék! (kattintásra nagyítható a kép)

  Kövér László a kettős kereszt avatási ünnepségen tartott beszédet Zalaegerszegen, az augusztus 20-i nemzeti ünnep előestéjén.

 • Vagyis csak akkor tudnék, ha ebbe a híres Sicilia Outlet Village-be nem csak Prada vagy Gucci vagy Ralph Lauren vagy Trussardi cuccokért lehetne helikopterrel repülni, hanem Louis Vuttonért is. Ja, és ha a helikopter nemcsak Máltáról indulna, hanem mondjuk a Pasa parkból is indulna a Cataniától nagyjából 50 kilométerre nyugatra lévő helyre. 

  helikopter gucci.png

  De ha esetleg Rogán Antal épp Máltán pihenné ki a fáradalmait és hajlandó lemondani a Vutton-cuccokról, vagy netán Habony Guccitáska Árpád kapott kedvet egy kis helikopterezéshez, itt a remek lehetőség. Az utat szervező cég honlapja szerint egyébként ketten 3000 euróból megúsznák az utat, szóval bagatell kis pénz, ha mondjuk ingatlanoznának, ennyit simán lehetne keresni egy belvárosi önkormányzati lakáson. (Köszönet a találatért Péternek.)