Judit
2 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

Van, aki bizakodó, mások óvatosságra intettek a Transparency International Magyarország évzáró konferenciáján, ahol a hódmezővásárhelyi polgármester a médiát és a bíróságokat már veszni látta, szerinte csak az önkormányzatok maradtak.

Zöld Karácsony Zöld Karácsony

Fenntartható ünnep azoknak, akik gondolnak a jövőre!

Cikkeink a témában
tovább...

Nem Londonban, hanem a merényletektől rettegő északon dől el Anglia jövője. Észak-Írországig utaztunk, hogy megnézzük a brexit legkényesebb pontját.

sport

ember

jellem

nemzet

mi vagyunk a jövő!

A szerb futballbajnokság 5. helyén zárta az őszt az újonc és főleg magyarok lakta Topolya, ahol a magyar állam többmilliárdos támogatásával jött létre akadémia. Mi a különbség a fiatal magyar és szerb futballisták között?

progresszíven megyünk előre!

Hogyan olvassa egy író a magyar irodalomtörténetét? Afrikai sci-fi, pályakezdők, klímaszorongás és egy népszerű regény folytatása.

Ezen a napon

A macskát nem utaztatják magánrepülőn, és nem szól bele, hogy miket posztol a felesége. A médiabirodalmát pénzért adta el, de a TV2-t megtartja. Andy Vajna szerint pont annyi történelmi film készül, ahány jó ötletet a magyar producerek beadnak, a kormánysajtó támadásait pedig az irigység motiválja.

Céltábla lett, kifütyülték a szurkolók Szalai Ádámot, hogy aztán az Eb-n minden megváltozzon. Az osztrákok elleni gólról, a filmszakadásról, a talpra állásról is kérdeztük. És hogy megérte-e az a beszéd, ami után nekiment a hazai szakma egy része. Pénteken nem kapott szót Husztiék ellen, erről is beszél. Interjú.

A 2013-ban húszéves Doomot a szerkesztőségről készült pályával köszöntjük. Véres leszámolás a newsroomban!

Egy 2013-ban megjelent könyvből kiderül, milyen volt Antall, ha úgy gondolta: ki van kapcsolva a magnó. Ha volt könyv, amit hét oldalért érdemes megvenni, Osskó Antall-könyve ilyen.

1931. szeptemberében 22 ember halt meg egy vasúti robbantás miatt. De hogyan jutott el egy fiatal kántor az üzleti ügyeskedésen át odáig, hogy végül tömeggyilkos legyen? Mi történt a biatorbágyi viaduktnál, hogyan dolgoztak a mentésen, és hogyan végezte Matuska Szilveszter.

Videók

A legendás jazzdokumentátor háza romos lett, a kikapcsolt közművek miatt a télen elfagytak a lábujjai. Portré a világháborús zsidó kisfiúból lett pajkos, különc nyugdíjasról.

Közélet

Vajon azok az igazi hősök, akik nekivágnak a külföldi élet nehézségeinek, vagy azok, akik maradnak Magyarországon?

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára
Ingatlan hirdetése

Ez az otthon lelke, itt vagyunk együtt, itt fogadjuk a vendégeket, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy néz ki.

Körülnéztünk a fővárosi új kínálatban. Az újak előnye, hogy évtizedekig nincs gond a házzal, hosszú évekig a lakáshoz sem kell nyúlni.

Összesen 34 nominációjukkal minden más szórakoztatóipari cégnél többet zsebeltek be: a mozis és tévés kategóriákat is dominálják a Netflix gyártotta alkotások.

  • Mozi
  • filmes érdekességek

A filmtörténet legidétlenebb filmcímei

Kivételesen most nem a magyar címadók mellélövéseit listázzuk – például Erőszakik, A guardista... ugye –, hanem béna vagy az idétlenül terjedelmes eredeti elnevezéseket.

A Taxisofőr? Az Ébredések? A Cape Fear – A rettegés foka? Maga De Niro árulja el, melyik filmjében volt a legnehezebb a dolga. A válasz egyébként nem olyan meglepő.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!