Kristóf, Jakab
17 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A wc-papír elfogy, az utolsó X darabnyi papír letépése után csak egy üres kartoncső árválkodik a tartón. Mi ilyenkor a teendő? Egyszerű: az üres kartoncsövet leszedjük, kidobjuk (lehúzzuk, kirakjuk a papíros szelektívbe, ízlés/szokás/típus kérdése), majd egy új tekercs papírt rakunk a helyére. Nem atomfizika, ugye? 

    Akkor miért nem csinálja meg soha senki? Miért?!

  • Screen Shot 2017-07-25 at 9.27.33.png

    Spider-Girl és Superman közös filmben? Hát hogyne lehetne!

  • A 4' 33'' John Cage leghíresebb darabja, amit bár a legtöbben egy csöndszonátaként ismernek, valójában a környezeti hangokat akarja kiemelni, és Cage ezzel a darabbal akarta bebizonyítani, hogy minden hang zenei. Hogy mekkora hatása volt a műnek, mi sem bizonyítja, még 2017-ben is vita tárgya, és teljesen hírértékű, hogy momentán egy metálzenekar, a Dead Territory feldolgozza. 

  • michael-caine-christopher-nolan-batman

    És ezzel zsinórban a hetedik Christopher Nolan-filmjét is letudta (A Batman-trilógia, Eredet, A tökéletes trükk, Csillagok között volt eddig). A szerep nem volt nagy, és ki sem írták a nevét: a Tom Hardy alakította pilóta vele kommunikált rádión keresztül. Tessék, még egy érv a feliratos filmek mellett.