Gellért, Mercédesz
10 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • flatearth

  Valami ilyesmire találták ki, hogy egyesíteni a kellemest a hasznossal: a Redditen álltak elő azzal a mind médiás, mind tudományos értelemben remek ötlettel, hogy ha a lapos föld elméletében hívők annyira biztosak a dolgukban, mármint abban, hogy a bolygónk márpedig nem valami labda az űrben, akkor álljanak a kamerák elé, és egy valóságshow keretein belül keressék meg a Föld szélét - írja a Disclose.tv.

  Azonnal nézném!!!

  Más kérdés, hogy egyes hívők szerint ez sosem jöhetne össze, hiszen tök nyilvánvaló, hogy a föld szélén hatalmas fal áll, amit az emberiség hatalmas hadserege véd. :(

 • clk

  Tulajdonképpen tényleg ciki, ha evés közben fotózzák az embert - illetve tehenet.

 • testrol

  Sajnos Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjéhez olyan jó magyar plakát készült, hogy egyik országban sem csináltak belőle valami igazán vicces új értelmezést, pedig nincs is jobb mulatság, mint valamelyik egészen más hozzáállású, tőlünk nagyon távoli filmes kultúra botrányos plakátjait nézegetni. De persze nem ez a lényeg, hanem az az örömhír, hogy egyre több országban mutatják be a filmet, Magyarország hivatalos Oscar-nevezését, úgyhogy a készítői össze is gyűjtöttek jó pár plakátot a világ minden tájáról, a bemutatódátumokkal együtt, hogy az is megnézhesse végre az év egyik legjobb filmjét, aki nem Magyarországon él:

 • Különleges kínai porcelán ecsetmosó tálkát árvereznek el a Sotheby's-nél. A tálkát még a Song-dinasztia (960-1290) idején rendelte meg a császári ház. A Ru-kerámiákat (a Ru járásban készült kerámiákat hívják így) az Északi Song császári udvar számára készítették, Huizong császár különösen nagyra becsülte darabjait.  A korszakból összesen 87 fennmaradt kerámiáról tudnak a művészettörténészek, most ezek egyike kerül kalapács alá. A ritka tálka, melyet 1086 és 1106 között készítettek - igen, jól olvasta, közel ezeréves edényről van szó - a becslések szerint 10 millió fontért, azaz 3,5 milliárd forintért cserélhet gazdát az október 3-án megrendezendő árverésen.