Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Közel 20 kilót adott le néhány hónap alatt.

    Képernyőfelvétel (361).png
    Fotó: TV2

    Erdélyi Mónika a Mokkában kezdte a reggelt, ahol arról beszélt, hogy 15 évig küzdött súlyfelesleggel, de nemrég sikeres életmódváltásba kezdett, aminek hála látványosan sikerült lefogynia.

    Bennem a folyamat alatt az fogalmazódott meg, hogy nem a küszködés az egyetlen út. Mert hogy küszködtem eleget nagyon sokféle dologgal, amik ideig-óráig hoztak is eredményt, tehát 8-10 kilóig el is jutottam, de onnan tovább nem. Úgy éreztem, hogy a szervezetemnek nem jó, ha kínzom, és ez befeszített

    – magyarázta Erdélyi, aki tavaly októberben kezdett bele egy 12 hetes programba, melynek köszönhetően először 15 kilót szabadult meg, mostanra pedig már 20-nál jár.

    „Az a jó, hogy nincsenek benne olyan durva megkötések, jó nyilván vannak, azért nem lehet csokitortát enni reggeltől estig. De nem olyanok, hogy azt mondod: »Úristen, én ezt nem fogom bírni, esteleg két hétig, aztán had hagyjam abba«. Ráadásul azt mondják, hogy 40-45-50 után nem lehet lefogyni. Nagyon sokszor hallottam már ezt. Hát, na! Talán mégis... Oké, kell hozzá egy kis önfegyelem, de nem kell mindent megvonni magadtól, nem szenvedsz”

    Az egykori tévés egyébként Jákob Zoltán segítségét kérte a súlyproblémái miatt, így elsőként tesztelhette az üzletember új életmódváltó programját. Mint kiderült, a beszélgetésre Erdélyi egy olyan ruhát választott, ami tizenöt évig állt a szekrényében, de most újra örömmel hordja.

  • A friss előzetest látva elképesztő izgalmakat tartogat a fantasysorozat folytatása.

    Már nem kell sokáig várniuk a Trónok harca-rajongóknak, ugyanis megkaptuk a Sárkányok háza 2. évadának nagy előzetesét, melyből kiderült, hogy június 17-től követhetjük újra a Targaryenek küzdelmét a vastrónért. Ezt viszont már a streamingszolgáltató által korábban bejelentett Max platformján tehetjük meg, ami a cég közleménye szerint az HBO Max tartalomkínálatát hivatott bővíteni.

    A Trónok harca előzménysorozatának 2. szezonja a II. Aegon Targaryen vezette Zöld Tanács és a Rhaenyra Targaryen vezette Fekete Tanács közti összecsapásra és hatalmi harca fókuszál majd. A folytatás az első évaddal ellentétben nyolc epizódból fog állni, és az újoncok mellett Matt Smith, Rhys Ifans, Olivia Cooke és Emma D'Arcy is visszatérnek a főszerepekben. A Sárkányok háza új évadának trailerét alább tekintheti meg:

  • A ValóVilágnak ma már más a mondanivalója, mint 2003 környékén.

    Nagy Zsolt, azaz VV Leo szerdán az RTL Reggeli vendége volt, ahol azt követően, hogy minden apróbb részletbe beavatta a nézőket három héten át tartó indonéziai nyaralásáról, velős véleményt mondott a két héttel ezelőtt új évaddal jelentkező ValóVilágról.

    Az egykori valóságshow-szereplő, aki húsz évvel ezelőtti harmadik évadban tűnt fel, és egészen a második helyig jutott, úgy véli, ValóVilág12 már nem arról szól, mint annak idején. 

    Azt gondolom, hogy abban az időszakban a nézők, a középkorosztály vagy akár az idősebbek is tudtak azonosulni bizonyos személyekkel, stílusokkal. Ma már csak az idétlenkedés, szélsőség van, amin a fiatalok tudnak nevetgélni, meg van beszédtéma. Éppen ezért teljesen más mondanivalója van már

     – mondta a híresség, kitérve arra, mit hiányol.

    Inkább a külvilágról szól, az emberekről, hogy mit tudok nekik nyújtani, mi meg tényleg magunkat adtuk. Hogyan választ egy lány, ha mondjuk két fiú tetszik neki, milyen különbségeket lát, fordítva ugyanez. Hogyan jön ki egy kulturált, tanultabb srác egy tetkós, utcagyerekstílusú fazonnal, ezek a konfliktusok hogy jönnek ki. Ma meg már ezek nincsenek benne

    – fejtette ki VV Leo. A VV12 férfi műsorvezetője, Puskás-Dallos Peti azonban úgy gondolja: az RTL műsorának van egy komolysága, ami tanulságos tud lenni.

  • Jó hír a rajongóknak.

    20240127 shv l90 382 (1)
    Fotó: Nothfoto

    Január végén, hosszú várakozást követően végre ízelítőt kaphattunk a Doug Liman rendezésében készült Road House című akciófilmből, amely 1989-es Országúti diszkó feldolgozása a főszerepben Jake Gyllenhaallal és az ír ketrecharcos Conor McGregorral. A tesztoszterontól fűtött bunyósfilmnek pedig sikerült elhajolnia a remake-eket súlytó átok elől, és nem állt bele csúnyán a földbe, hanem elnyerte a nézők tetszését. Az Amazonnak ráadásul annyira tetszett a premier óta közel 80 milliós megtekintést elért alkotás, hogy megrendelte annak folytatását.

    Annyi már biztos, hogy Jake Gyllenhaal biztosan visszatér Elwood Dalton szerepében, viszont Doug Liman rendező már kérdéses, ugyanis finoman szólva sem örült annak, hogy a filmje a mozik helyett streamingen kötött ki. A Knoxot alakító McGregor szereplése is bizonytalan egyelőre, ugyanis az ír fenegyerek nyáron a visszatérő mérkőzésére készül a UFC-ben. Mindenesetre a Prime Videón március 21-én debütált film második része kész tényként kezelhető, amit a streamingóriás már a közösségi médiában is bejelentett.