Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • IMG 3949
    Fotó: Velvet

    Galambos Lajos lánya, Boglárka volt az RTL Reggeli című műsornak vendége, ahol a divattervezőként dolgozó lány elmondta, hogy hamarosan bemutatja legújabb ruhakollekcióját. A viseletek megalkotása mellett festéssel is foglalkozik, sokszor saját festményeit nyomtatja termékeire. Magánéletéről is nyilatkozott szűkszavúan: rátalált ugyanis a szerelem, és párjával ráadásul ugyanaz az érdeklődési körük, de ennél többet nem akart elárulni. Édesapja jelenleg börtönbüntetését tölti, akivel telefonon tartja a kapcsolatot, és minden fejleményről beszámol neki, kikéri a véleményét.

    A helyzethez képest jól van, tartjuk a kapcsolatot, de ezen a showroom-megnyitón, divatbemutatón a család többi része fogja őt is képviselni. Nagyon hiányzik...

    – mondta a trombitaművész lánya, majd arról is beszélt, mikor térhet haza a családfő.

    Ez még képlékeny, de már nagyon várjuk. Én mindent elmesélek neki, és mindent megbeszélünk. Telefonon szoktunk beszélgetni, mindig tájékoztatom az újabb dolgokról, és nagyon adok a tanácsára mindenben.

  • Mint arról beszámoltunk, május elején röppent fel a hír, miszerint Gelencsér Tímea öt év után távozik a TV2-től, ahol többek között az Exatlon Hungary vagy a Dancing with the Stars című műsorokban is dolgozott műsorvezetőként. Az egykori szépségkirálynő viszont új kihívásokat szeretne a szakmai karrierjében, ezért is dönthetett a távozás mellett. Az RTL-es bemutatkozása nem váratott sokáig, hisz a minap kiderült, hogy a Hell Boxing Kings elnevezésű nemzetközi bokszverseny egyik műsorvezetője lesz kollégája, Árpa Attila mellett. Gelencsér most közösségi oldalán ragadta meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjon a TV2-nél eltöltött időszakáért.

    „Igaz a mondás, miszerint az ember élete 7 évente változik. 7 éve voltam először a TV2 képernyőjén a Ninja Warriorban és azóta nagyon sok minden történt. Köszönettel és hálával a szívemben lépek tovább, ahol egy hatalmas feladat vár rám. 

    Izgatottan várom ezt az új kihívást és a csatlakozást az RTL-hez és a HELL Boxing Kings csapatához. Attilával a közös munka nem lesz új csak a körülmények.

    Megtisztelő lesz mellette kilépni a nézők elé, hiszen profizmusa elvitathatatlan, nem véletlenül jelölték a legjobb férfi műsorvezetőnek járó díjra idén! Köszönöm a lehetőséget, igyekszem majd, hogy rászolgáljak mindenki bizalmára” – írja posztjában a tévés.

  • Tenisz mérkőzésen járt családjával Ben Stiller. A színész feleségével, az 52 éves Christine Taylorral, valamint közös lányukkal, a nyilvánosság előtt ritkán mutatkozó 22 éves Ella Oliviával izgulta végig Franciaországban a Roland Garros negyeddöntőit, és láthatóan remekül érezték mind a hárman magukat.

    Ezt persze az internetezők is kiszúrták, akik nem győzték megemlíteni, milyen jó ránézni a család boldog fotóira, a színésznőt pedig külön bókokkal illették fiatalos kinézete miatt. Az idén 25 éve együtt lévő sztárpárnak egyébként van egy fiúgyermeke is, a 2005-ben született Quinlin.

  • Alain most hosszabb időt tölt a stylisttal Budapesten.

    Egy kubai szakács rabolta el Lakatos Márk szívét! A stylist a Blikknek mesélt először szerelméről, Alainről, valamint megismerkedésükről.

    „Egy szórakozóhelyen találkoztunk, amikor Kubában jártam januárban. Elmondta, hogy Havanna egyik legjobb helyén, az El Caféban dolgozik szakácsként. Másnap el is látogattam az étterembe, és istenien finom ételeket ettem” – kezdte a lapnak a műsorvezető, aki bár akkor fájó szívvel hagyta ott a szigetországot, nem sokkal később vissza is tért.

    „Egy színházi premier miatt mentem vissza márciusban, egy kortárs táncelőadásban vettem részt. Természetesen Alainnel is sok időt töltöttünk együtt, és nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában.”

    Ugyan Lakatos korábban arról beszélt, fiatalkori csalódásai miatt nehezen nyílik meg másoknak, ő és Alain olyannyira egy hullámhosszra kerültek, hogy most a szakács érkezett hozzá látogatóba. 

    „Még sosem járt Magyarországon, ezért én leszek az idegenvezetője. Szerencsére hosszabb ideig marad, ezért sok mindent meg tudok mutatni majd neki.

    Nem gondolkodom azon, hogy fogunk távkapcsolatban élni, egyelőre élvezzük az együtt töltött időt, és nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában.

    Remekül megértjük egymást, és nagyon jól megvagyunk, igyekszünk minden percet kihasználni, amit együtt tölthetünk” – mesélte boldogan.