Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Lewisnak választania kell: Tyson vagy Klicsko

2003.04.04. 11:04
A Boksz Világtanács (WBC) döntése alapján a nehézsúlyú világbajnok Lennox Lewisnak április 15-ig el kell döntenie, hogy hajlandó-e megmérkőzni Mike Tysonnal.
A WBC nehézsúlyú világbajnokának, a britt Lennox Lewisnak sűrgősen el kell döntenie, hogy kiáll-e Mike Tyson, a világ legismertebb aktív bokszolója ellen. Lewis még nem reagált a Boksz Világtanács ultimátumára, és amennyiben a következő tíz napban nem határoz, akkor elkezdődhetnek a tárgyalások hivatalos kihívójával, Vitalij Klicskóval. Jose Sulaiman, a WBC elnöke szerint április 16-tól 30 nap áll majd rendelkezésére, hogy az ukrán ökölvívó elleni - legkésőbb október végéig sorra kerülő - címmérkőzés időpontját, helyszínét és anyagi vonzatát véglegesítsék.

Lewis igazi bajnokként fog viselkedni

"Biztosak vagyunk abban, hogy Lewis igazi bajnokként viselkedik. Ez eddig is így volt" - tette hozzá Sulaiman.

Ruben Martinez, a WBC alelnöke a múlt héten Hamburgban bejelentette, hogy amennyiben Lewis előbb Mike Tyson ellen lépne ringbe, akkor ennek a találkozónak a győztesével mérkőzik majd Klicsko a világbajnoki övért.

Tavaly a nyolcadik menet döntött

A Lewis-Klicsko összecsapást eredetileg áprilisban rendezték volna meg, de a 37 éves címvédő menedzsmentje miatt félbeszakadtak a tárgyalások. Lewis ugyanis inkább Tysonnak adna visszavágót. A botrányairól is elhíresült amerikai bokszolót tavaly júniusban a nyolcadik menetben kiütötte. Március végén Lewis úgy vélekedett, hogy Tysonnak kell döntenie a meccsről, mégpedig

A héten pedig az is kiderült, hogy júliusban mindkét klasszis ringbe lép, ám nem egymás ellen mérkőznek.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.