Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresés

28 találat az Indexről, és a környékéről.

2012. április 21., 13:01

Rendőrség vagy titkosszolgálat?

Kicsit ez is, kicsit az is a TEK, amit a New York Times Orbán Viktor orwelli hatalommal bíró privát titkosszolgálataként festett le. Szakértők szerint csúsztat a kép: aki azért aggódik, hogy megfigyelik, annak eddig is volt mitől tartania.

2012. április 20., 13:38

Orbán személyes titkosrendőrségéről ír a New York Times

Fű alatti törvénymódosításokkal elérték, hogy a TEK ma már bármit megtehet: bírói kontroll nélkül szerezheti meg adatainkat, hallgathat le vagy hatolhat be a lakásunkba. Már rég nem terror elleni szervezetről van szó.

2010. november 12., 10:24

Törölni kell az excsajok adatait

Megkeresték a külföldi szerver üzemeltetőjét, és az elkövetőket is felelősségre vonják a lakcímek és telefonszámok közzététele miatt.

2009. október 3., 08:32

Európában sehol sem jó cigánynak lenni

A romániai romák rabszolgasorból emelkedtek nyomorúságos sorba, hogy nincs maradásuk, az utóbbi években megtelítik a nyugat-európai menekülttáborokat. Bulgáriában a gyerekvállalást is megtiltanák a romáknak, a spanyolok egyszerűen nem törődnek velük. Ebben a három európai országban van a legtöbb cigány.

2009. augusztus 31., 09:39

Ki a cigány?

Az, akit cigánynak látunk, az, aki cigánynak vallja magát, vagy az, aki regisztrál egy adatbázisba? A politika, a tudomány és a szomszéd szerint más és más a cigány, a támogatásokat meg akárki felveheti.