Vendel
11 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

84 találat az Indexről, és a környékéről.

2015. március 10., 10:11

Behajtani tilos takarásban

A baloldalt elhelyezett tábla egyrészt nem szabályos, másrészt a kereszteződés előtt lévő villanypóznától nem látható rendesen.

2014. szeptember 23., 09:37

Harminc méter mi? Harminc méter mi?

Rejtélyes felirat ejtheti ámulatba az arra járókat a Kálvária tér sarkán.

2014. február 20., 16:19

A város legszigorúbb tiltótáblája a Kossuth téren van

Fűre lépni tilos! 10.000 Ft/lépés. Azért megijedni nem kell, a poénos táblák a jelenleg lezárt Kossuth téri építési területen vannak és csak az ott dolgozó munkásoknak szólnak. Remélem azért nem gondolta komolyan a főnökük, mert akkor nagyon könnyen kiszúrhat valaki a munkatársával.

2013. november 24., 11:30

5 mókás táblabaki Budapestről

Egy rosszul írt betű, egy aljas átfirkálás, egy megszűnt és egy sosem volt település neve, na meg egy tökéletesen eltévedt utcatábla.

2012. május 29., 22:00

Átadták az Andrássyn a vörös szőnyeget

Ötven millióba került, és eltüntette a budapesti belváros bringás halálsávját. Kedden hivatalosan is átadták az Andrássy úti kerékpársávot, amelyet védősáv választ el a parkoló autóktól, hogy a biciklisek biztonságos távolságban kerülhessék ki a nyíló kocsiajtókat, és piros színével vizuálisan is felhívja a közlekedők figyelemét a fokozott elővigyázatosságra. A beruházást a főváros a szokásos útkarbantartási keretéből állta, nem költöttek rá külön alapból vagy EU-s pénzből. A biciklisek képviselői, köztük László János, a Kerékpárosklub elnöke szerint az új kerékpárút jó fejlemény, és külön öröm, hogy a kerékpáros civil szervezeteket is bevonták az előkészítésbe, egyúttal bizakodóak, hogy sok ilyen lesz még. Kisebb kritikai észrevétel volt, hogy a mellékutcáknál meg kéne szüntetni a sarki parkolóhelyeket annak érdekében, hogy a jobbra kanyarodó autók idejében be tudjanak sorolni a bringasávra, az ott tekerő biciklik mögé, és onnan kanyarodjanak jobbra, így nem hirtelen kéne elvégezni a manővert.

2011. október 19., 07:58
  • 18+

Menő vagy ciki a vibrátoros sakktábla?

A 32 darabos luxus sakk-készlet dildókból áll és több mint kétmillió forintba kerül. Felhasználásának csak a kreativitás szabhat határt.