Júlia, Rita
12 °C
18 °C
Index - In English In English Eng
tovább...
  • Támogatott tartalom

A Balaton megkerülése megkerülhetetlen program

Utánajártunk és -tekertünk, hogy mennyi mindent tartogat a tó a bringásoknak, és hogy hogyan érdemes nekivágni az útnak. Indokolt akár rendszeresen is teljesíteni a Bringakört, olyan sok élményt és újdonságot kínál.

2000 magyar gyerek naponta kel át a határon, hogy osztrák iskolákban tanulhasson. A burgenlandi sulik nálunk toboroznak. Hogy lehet külföldre íratni a gyereket, és mi az ára?

A magyarok harmada

A több tízezer külföldön élő orvos egyszerre dolgozik a kommunista ország mosolydiplomáciájának, a titkosszolgálatának, és keres dollármilliárdokat a rezsimnek.

Videók

Pár éve elkezdtük gyűjteni a kínos interjúkat, a rossz felkonfokat és minden hasonló bakit, az Index 20. születésnapja alkalmából pedig kiválogattuk a legjobb jeleneteket.

Kint maradni és hazaköltözni sem könnyű, pláne gyerekkel. Akinek lett egy boldog gyerek­kora - de most merre tovább?

A háromszoros F1-es világbajnok 70 éves korában az égi verseny­pá­lyákra tért. Visszatekintés versenyzői pályafutására.

8 évad és 73 epizód, milliónyi rajongó és pop kulturális szintű jelentőség.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

Ritkaság az olyan új építésű lakás, amely Budapet kellős közepén, a Dunaparrtól, a sétálóutcáktól pár lépés, és a közösségi közlekedéshez is közeli, mégis csendes és a parkos részen van. Egy ilyen gyöngyszemre bukkantunk a Ferencváros közepén.

A Tisza-tó mentén olcsóbban találunk ingatlanokat, mint a Balatonnál. Hoztunk néhány nagyon szép lakást és házat.

Minőségi felújítással jól járhat az eladó, hiszen a vevők hajlandók jónéhány millióval többet fizetni az ilyen típusú ingatlanokért.

Sokan szerették, még többen utálták a népszerű fantasysorozat nyolcadik évadának hatodik részét, azaz a búcsúepizódot. Véleményüknek természetesen hangot is adtak a közösségi médiában. Vigyázat, spoilerhegyek!!

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!