Lukrécia
15 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Az év legjobban várt videójátékán átcsapott a hiszticunami, a fejlesztők halálos fenyegetéseket kapnak, a játékot liberális és LGBT-propagandának kiáltották ki a gyűlölői. És közben hatalmas kasszasiker, több milliós eladással.

Gergő két videóval írta meg, miért fontos neki az Index. Olvasóink, munkatársaink, közéleti szereplők vallanak lapunkról. Parlagfű Sámán 4 tézise, egyéniségek és szellemiség, ésa kérdés, ami nem kérdés: hol olvastad?

Több okból is a hivatalban lévő Dudának lejt a pálya, de Varsó liberális polgármesterével fej fej mellett állnak a vasárnapi második forduló előtt. A PiS a szélsőjobb szavazóit is próbálta megnyerni, de a kampány stílusa ellenzéki oldalon is durvult. Mi vár a lengyel jogállamiságra?

tovább...

vibe

kakukkos óra

Egy kis magyar manufaktúrában fogyatékosok és megváltozott munkaképességű emberek készítik a prémiumcsokoládékat. Megnéztük, hogyan gyártják az habanero csilis vagy éppen a mogyorós-narancsos-étcsokis édességeket.

búvár kund

Olyan befolyás ért minket, amelynek vége a szerkesztőség megszűnése. Aggódunk, hogy egy csapásra, egy szervezeti váltással elvesznek azok az értékek is, amelyek miatt ma az Index az ország legnagyobb és legolvasottabb lapja lett.

Videók

Az építkezések és a mesterséges vízszint sem tesz jót a balatoni nádnak. És ha eltűnnek a nádasok, csőstül jöhet a baj az MTA kutatói szerint.

Nem mindennapi attrakcióra készült Fazekas Sándor miniszter. De vajon sikerült? Izgulja végig a Nagy Megtekintést, amely végén a miniszter meg is szólalt!

Közélet

Tudtad, hogy most egy prágai sö­rözés veszélyesebb, mint áp­ri­lisban itthon egy bevásárlás volt?

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Suzuki Ignis 1,2 Hybrid - 2020.

Kezdem látni a terepjárót

Sosem fogjuk megtudni, mennyi fogyna igazából, mert csak évi 600 fér fel a Magyarországra tartó hajóra.

  • videó
  • A Totalcar autósmozi bemutatja

Viszkis: Bankrabláshoz minimum 200 lóerős autó kell

Ambrus Attila, az egykori Viszkis rabló erős autókról, nagy menekülésekről, a börtönről, változásokról és új életről beszél a Totalcar autósmozi vetítése előtt.

Tovább a Totalcar címlapjára

Akárcsak a való életben, egy forgatáson is van, hogy félresikerülnek a dolgok. A kisebb-nagyobb forgatási balesetek a szexjelenet közben való elalvástól a sérüléssel járó ügyetlenségekig terjednek. Összeállításunk első része következik.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!