István, Vajk
18 °C
33 °C
Index - In English In English Eng

Előrehozott választások jöhetnek Olaszországban. 14 hónapig tartott a szélsőjobboldal és a populista elitellenes pártok koalíciója.

tovább...

Ügynök volt a paradicsomi üdülő teljes vezetése, a fess búvár- és szörfoktatók. Arra kellett az álca, hogy Etiópiából menekülő zsidók ezreit juttassák Szudánból Izraelbe. A megfilmesítés után kiáltó nyolcvanas évekbeli sztoriból most lett Netflix-film.

Videók

Megtaláltuk és kipróbáltuk a szuperbuszmegállót! Négy éve adták át, egy Veszprém melletti falu büszkesége. Látszólag olyan, mint egy átlagos buszmegálló. De a látszat csal.

A kormány barátságot, az ellenzék pedig Orbán dorgálását várta Merkeltől, végül volt mindkettő. Merkel egy napja Budapesten, ahogy mi láttuk.

Nemcsak a rendőrök, mi is elcsíptük az elárasztott pesti rakpartokon korlátok és KRESZ-táblák között szlalomozó boardos srácokat.

A legnagyobb színházi sikerek részese volt, mégis kölcsönös hűtlenségben élt a színpaddal. Amit ő tudott, csak ő tudta. Sem elődje, sem utóda.

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Használtteszt: Mazda 6 CD150 Revolution - 2015.

Szabad-e dízel Mazdát venni?

A 6-os az egyik legélvezetesebben vezethető középkategóriás , ha jól választasz, használtan is szeretni fogod.

Tovább a Totalcar címlapjára

Randiblog Inbox

úszás, biciklizés, futás + csók

Panoráma a budai oldalon végighúzódó hegyvonulatokra, kellemes zöld környezet és mégis könnyen és gyorsan megközelíthető belváros. Bizony, akad ilyen hely.

  • PÉCS, EGYETEMVÁROS

Szuper kiadó lakások

Pécs a második legnagyobb egyetemvárosunk Debrecen után, népszerűsége töretlen. Rengeteg diák kezdi meg tanulmányait szeptembertől a dél-magyarországi nagyvárosban.

Tarantino filmjeiben szeretnek enni és inni, méghozzá bármi is legyen, ínyenchez méltó élvezettel. És általában ezek önmagukban is nagyon erős jelenetek.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!