Albert, Lipót
7 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

Péntek este rendezik az első meccset a Puskás Arénában, amely a főváros új jelképe lesz. A család páholyt kap, pénzt nem, a kereskedelmi jogokat viszont igen. A fenti futópályát végül kispórolták.

A magyar futballválogatott egy Uruguay ellen játszott meccsel avatja fel az új Puskás Arénát, ami jövőre Eb-helyszín is lesz. Közel 70 ezren lesznek a stadionban. 94 éves egykori futballistáé lesz a kezdőrúgás. A rendőrség a stadion környékét lezárta, autóval nem lehet közlekedni a stadion környékén.

Erről a Miniszterelnöki Kabinetiroda tájékoztatta a közvéleményt. Gaál Cecília megváltoztatta Rogán Antalt, kapcsolatuk temperamentumos volt.

Olyan határátlépés történt a múlt héten a Fővárosi Törvényszéken, amely alapjaiban kérdőjelezi meg a magyar ítélkezési függetlenséget. A Magyar Bírói Egyesület Budapesti elnöke, a törvényszék korábbi vezetője szerint ideiglenes utódának le kellene vonnia magára vonatkozóan a személyes konzekvenciát is.

A díjazottak között van Révész Sándor, Szikora Róbert, Cserhalmi György, Balázs Péter, Tordai Teri, Regőczy Krisztina műkorcsolyázó is.

tovább...

micsoda lövés!

ezt jól eltalálta!

őrületes technika!

sportnyelven szólva, rábikázta

ezt érdemes még egyszer megnézni

Ezen a NAPON

Videók
Közélet

Hosszas várakozás után megérkezett az első Star Wars sorozat pilotja, mi pedig jól elmondjuk mit gondolunk róla.

Tovább a Dívány Címlapjára
  • totalcar tokyo trip
  • videó

A motorsport legkreatívabb csalása

Megnéztük, hogy vált naggyá a japán autógyártás. Ugyanitt szembejött a Celica, amivel a komplett FIA-t hülyére vette a Toyota.

Vendégünk Herczig Norbert raliversenyző, aki korosztályos válogatott focista is volt.

Tovább a Totalcar címlapjára

A Rogán házaspár emlékére

Elszálltak az árak, így nagy felértékelődés kevéssé valószínű. De akadnak átalakuló környékek, ahol mégis jó lehet az értéknövekedés.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!