Géza
6 °C
8 °C
Index - In English In English Eng

A Tenerifén karantén alatt lévő hotelben 5 magyar van. Egy Olaszországban járt kamionos is jelentkezett, hogy nem érzi jól magát, ő itthon van már megfigyelés alatt.

Étel nincs, tájékoztatás nincs, rendőrök és leláncolt-lakatolt ajtó van. Beszámolók abból a karantén alá került tenerifei hotelből, amiben magyarok is vannak.

  • helyszíni tudósítás

Kisváros lett Milánóból

Milánó még nyugodt, de azért betáraz a tartós élelmiszerekből. A járványnak már majdnem 300 fertőzöttje van.

Két nap alatt több száz koronavírusos megfertőződést jelentettek Olaszországból. Milánótól alig 50 kilométerre van a vírus európai gócpontja. Ott kérdeztük az embereket.

Hárman küzdenek a Vígszínház igazgatói posztjáért. A színházat tíz éve vezető Eszenyi Enikő újrázna, a kihívói Rudolf Péter és volt Bárkás Csányi János.

Pom Pom, Bagaméri, Mirr Murr - miért szeretjük annyira Csukás István hőseit? Életműve olyan sikertörténet, amire kevés példa akad a magyar irodalom történetében. Még azokra is hatott, akik sose vették a kezükbe a könyveit.

tovább...

Koronavírus

Az olimpikon síző Kékesi Márton egyéves kihagyás után állt újra lécre. Saját térdsérülése is témája diplomamunkájának. SUP-deszkán ugrál és futva száguld a lejtőn, hogy erősítse magát.

Videók

A durva izraeli határkerítés Banksy miatt lett nagyon ismert. Megnéztük a graffitis határzónába épült elvarázsolt hoteljét is, és kiderült, hogy a Föld legértékesebb kerítésére néz. Bónusz: Banksy testmagassága.

A műsorvezető detoxba megy, Borbély Alexandra pedig majdnem prostituált lett. Összegyűjtöttük a hét legjobb kattintásvadász híreit. Erős hét volt!

Dorina egy 13 éves kalocsai lány, aki bulizásról és matekdolgozatról énekelt, majd egy csapásra híres lett. De tényleg sokat bulizik? És hogy viseli, ha rászállnak a kommentelők?

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

Képek, amik nem a halálról szólnak. Száguldás, tündérek, motorok és furcsa emberek, akik ezekért utaztak oda.

Tovább a Totalcar címlapjára

Egy dán lakberendezési filozófia. Az meg milyen? Mindjárt mutatjuk.

Az Amerika Kapitány sztárja is benne lehet a Rémségek kicsiny boltja legújabb feldolgozásában Bosszúállók-beli partnernője, Scarlett Johansson és Taron Egerton oldalán.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor