Elemér
-4 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Egy 38 éves férfi lett Olaszországban a hírhedt „1-es beteg”, őt tartják a járvány kiindulópontjának. Az olasz média feltárta, ki ő, hogyan jutott el a diagnózisig, mi történt utána, és mit ronthatott el a kórház. Az még rejtély, ő honnan kapta el a koronavírust.

Szíriában eddig nem mérgesedett háborúvá a rivalizálás, de a 33 megölt török katona, a térségbe öntött rengeteg fegyver és az egyre durvább harcok miatt nehéz megtartani a kontrollt. A menekültkérdés is újra középpontba került.

tovább...

Koronavírus

Az édesítőt Kínában gyártják a cukormentes üdítőkhöz. A cég éves jelentése szerint sokkal kevesebbet tudnak rendelni belőle.

A Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa döntött az új déli Duna-hídról. Az év végéig határoznak arról, hogy a hozzá kapcsolódó utakat merre vezessék.

Videók

Az erdőt különös lények lakják be, éjjel pedig elindul a párzás időszaka. Természetfilm a Szigetről a Gyöngyvirágtól lombhullásig után szabadon.

Közélet

A legtöbb találmánynak létezik valamilyen korábbi, még kezdetleges, de a működési elvet tekintve már forradalmi és előremutató változata.

A mobiltelefonok hőskorában a táskák nem csak dekorációs esz­köznek kellettek a tárcsázáshoz.

Tovább a Dívány Címlapjára

Zoli 116i-je egy a ne vedd meg motoros BMW-k sorában. A korabeli 118i, illetve a 3-as és 5-ös sorozat négyhengeres, benzinesei is vacakok a specialisták szerint.

Tovább a Totalcar címlapjára

Ön szerint jól döntöttek?

  • hétvégi tévéajánló

Brad Pitt csatába indul a hétvégén

Hol az ókori Tróját hódítja meg, hol gonosz nácikat mészárol, hol a francia ellenállást segíti, de olyan is van, hogy magas hegyeket hódít meg, és az is olyan, mint a háború.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor