Lenke
17 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Kirúgják a gyári munkást, felveszik önjáró autók flottáit kezelni, és közben felépül a jáművek szoftveripara. A következő években dől el, hogy kinek milyen szerepe lesz az elektromos autózásban.

tovább...
  • Támogatott tartalom

Magyar népmese: egy vegán termék születése

A Spar Hungarycool innovációs versenye kapcsán mutatunk egy egészséges fordulatokkal teli történetet. Főszereplője Wertheimer Kinga, aki jól fizető állást hagyott ott egy egészségügyi probléma miatt, hogy végül másokon is segítve egyre sikeresebb céget hozzon létre a semmiből.

Állami vagy egyházi iskolákban lehet 3-5 éves alapozó szakmai képzést végezni, a szakosodást és a specializációkat pedig rövidebb tanfolyamokon lehet majd elsajátítani, amelyek gyorsabban reagálnak a munkaerőpiaci igényekre.

Például nem árulnak majd műszaki cikkeket a nagy áruházakban, de aki a budaörsi egységet ismeri, azt nem fogja nagy meglepetés érni.

Újabb vb-aranya után azt mondta Hosszú Katinka, az elmúlt hat évben nem úszott ilyen jó érzéssel. Már nem a férje, hanem Petrov Árpád készíti fel. Csúcsok, részidők, elemzés.

Videók

Az oroszlánkirály a tizenharmadik Disney-mese, amiből remake-et kapunk, és idén jön összesen öt. Összeszedtük az okait annak, hogy mégis mi értelme élőszereplősíteni gyerekkorunk kedvenceit.

Az Index Képbehozó új epizódjában a holdra szállással kapcsolatos legnépszerűbb hoaxokat szedjük darabokra - az 50. évforduló alkalmából.

A beregszászi cigánytelepen él a legreménytelenebb sorsú 5-7 ezer magyar. A putrikban a patkányok között gyakran 20 gyerek alszik a földön. Munkalehetőség és víz nincs.

Tegye fel a kezét, aki nehezen ébred, kedvetlenül indul munkába, otthon is a munkahelyi problémákkal foglalkozik!

Tovább a Dívány Címlapjára
  • MűhelyPRN a Becsületesnepperrel

Miért ilyen olcsó egy csúcsmodell?

A Volvo S80 minden, amire szükséged van, de minden irányban megtoldva néhány centivel. Kétmillió alatt bőven válogathatsz, de légy óvatos!

Tovább a Totalcar címlapjára
Töltsd fel ingatlanod

A laza mama segítségével unokája 2,6 millió követőre tett szert az Instagramon. Az idős hölgy imád szerepelni, és meglepően jól is csinálja.

Egy hévízi ingatlan mindig jó befektetés, hiszen Budapest után Hévíz a második leglátogatottabb turisztikai célpontja hazánknak. De milyen ingatlan éri meg igazán? Nos, az első szempont természetesen az, hogy legyen minél közelebb a tóhoz, de sokat számít az ingatlan tájolása, belső elosztása is.

Most, a nyár közepén végre újra lassan visszatérni készül az igazi forró nyár, újra indul mindenki a Balaton felé, és persze mindenki szálláshelyet vadászik. Leginkább persze egy vízparti nyaraló lenne mindenki álma, de a legtöbben úgy gondolják, hogy ez elérhetetlen álom, pedig nem az.

Rájár a rúd a gyorshajtós akciószéria készülőben lévő részének stábjára. Most elesett és megsérült egy kaszkadőr – de ez már nem az első balszerencsés eset a forgatás folyamán.

Lassan megszokjuk, hogy Quentin Tarantino össze-vissza beszél. Most éppen – miután bejelentette a visszavonulását – azt nyilatkozta: van esély rá, hogy megcsinálja Uma Thurmannel kultikus női bosszúfilmjük harmadik részét.

Ha egy mód van rá, ne a történelmi filmekből kölcsönözzük ismereteinket, mert bőven akad olyan, ami a dramaturgia kedvéért elég nagyot lódít. Nézzünk is meg néhányat ezek közül.

A néhai komikuslegenda, Robin Williams egyik legviccesebb, legszívderítőbb alakítása volt az elvált apa, aki dadaruhába bújva próbálta visszahódítani elidegenedett gyermekeit.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!