Mária
18 °C
28 °C
Index - In English In English Eng
tovább...

A 8-2-es német győzelem a lisszaboni BL-negyeddöntőben nem fejezte ki hűen a két csapat közti különbséget. Már 30 perc után 4-1 volt az állás. A Bayern a Lyon-Manchester City párharc győztesével találkozik szerdán.

A demonstrációk mellett sztrájkok is nehezítik a választási csalásokkal hatalmon lévő Alekszandr Lukasenko helyzetét. Az EU nem fogadja el a választások eredményét.

Az Epic Games egy nap alatt veszett össze a Google-lel és az Apple-lel: megpróbálta megkerülni a techóriásokat, amit beszólogatós reklámok, lázítás és perek követtek.

Videók

Közel 10 millióan élünk Magyarországon, de vajon hogy nézne ki a társadalmunk, ha csak 100 ember élne itt? Hány lenne nő? Hányan laknának községekben? Hány szavazna a Fideszre? Izgalmas adatokat mutatunk 100 emberre vetítve a magyarokról.

Karcsi pilóta szeretett volna lenni, de szülei nem engedték. Most juhászként dolgozik. Májustól novemberig teljesen elszigetelve él az állatokkal a legelőn.

Közélet

Szép, hosszú élet állt mögötte, és a bent töltött hetek alatt úgy érezte, felkészült a lezárásra.

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Teszt: Renault Captur TCe 100 Zen – 2020.

Jelentem, egy igen jó mini-SUV már van

A Renault Capturben nem az a meglepő, hogy egy kellemes autó, hanem, hogy nem csak renault-i értelemben lehet érezni rajta a fejlődést.

Fordok, Mazdák és Opelek, amelyek köztünk járnak, de brutálisan drága lehet a javításuk. Guruk tanácsait gyűjtöttük össze, mielőtt mellényúlnál.

Tovább a Totalcar címlapjára
  • heti hírösszefoglaló

Négy látványos fogyás hete volt ez

Heti hírösszefoglalónkban a hőzöngésre és a kacarászásra is talál alkalmas elemeket. Meg a nyálcsorgatásra, ha hajlamos az ilyesmire.

David Arquette nagyon bizarr figura, és talán kevesen tudják, hogy Courteney Cox volt férjének nehézsúlyú pankrátori világbajnoki címe van, most pedig újra a ringbe száll.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!