Gyöngyi
9 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

A szuverenitás elleni összeesküvés zajlik a világban, az okostelefon egy tömegpusztító fegyver, a politika lezüllesztése 99%-ban nem a Fidesz felelőssége, a kurdokat ugyan sajnáljuk, de az erkölcsöt felülírja az érdek, Hadházy pedig úgy viselkedik, mint egy retardált kisgyerek. Kövér László előadásán jártunk.

A bolgár kamion 25 éves észak-ír sofőrjét letartóztatták. Az áldozatok között egy tinédzser korú is van. Négy napja lehetett Angliában a kamion, mire felfedezték a holttesteket.

tovább...

Visszadobták az ellenzéki polgármester által kínált helyettesi posztot, mert "nem vesznek részt pártpolitikai csatározásokban"!

A Tottenham és a PSG 5-0-ra nyert, utóbbiba Mbappé lőtt mesterhármast. A ManCity az Atalantát KO-zta 5-1-gyel. A Bayern az Olimpiakosszal játszott 3-2-t. A Juventust Dybala mentette meg a vereségtől.

A Stenk Podcast legújabb adásában Fluor volt a vendégünk, akivel beszélgettünk a kormánymédiás támadásokról, a Petőfi Rádióról és arról, hogy a haknizás miatt rövid időre pánikbeteg lett.

Videók

Az okos más kárán tanul szellemében, az énmárkázás leggyakoribb hibái, hogy ezeket neked már ne kelljen elkövetned.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
  • Teszt: Ford Focus Active 2.0 EcoBlue - 2019.

Ezt elrontani sem lehetett

Ha focimeccs lenne, azt mondanám a Focus Active-ra, hogy a Ford biztonsági játékkal nyert. Még ha nem is ez volt az évszázad meccse.

  • MűhelyPRN a Becsületesnepperrel

Időzített bomba, amikor még ketyeg

Ilyen motorral inkább ne vegyél autót! Tényleg ne. Ha jó, persze élvezni fogod, de ha mellényúlsz, garantáltan kirabol.

Most először tudósítunk az ufóvilágból nem céges pórázról, hanem szabadon is kóricálva.

Tovább a Totalcar címlapjára

Beck Györgyöt az éjszakai e-mailek hiányáról, a Csipke Rózsika álmából felébresztett számítástechnikai társaságról, de a Wikipédiáról is kérdeztük. Interjú.

Beck Györgyöt az éjszakai e-mailek hiányáról, a Csipke Rózsika álmából felébresztett számítástechnikai társaságról, de a Wikipédiáról is kérdeztük. Interjú.

Év vége felé már mindenki kíváncsian várja, mi lesz a következő év színe.

Sasad egy gyönyörű környék, méghozzá Buda belsőbb részeihez nagyon közel. Errefelé egymást érik az új luxusházak és lakások.

A szűken vett belvárosban az árak csillagászatiak, az utcák szűkek és mentesek a zöldfelületektől, de parkolás is lehetetlen. De van kivétel!

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!