Zsófia
15 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
tovább...
  • Támogatott tartalom

Apró robbanások a szemben – ez a lézeres látásjavítás

Ellentétben az első, mechanikus eszközökkel végzett látásjavító műtétekkel, ma többféle ultramodern, ráadásul fájdalommentes módszer létezik. A jelenleg legkíméletesebb eljárást és a látásjavítás jövőjét Ferincz István kutatófizikus, a Focus Medical ügyvezető igazgatója segítségével boncolgatjuk.

i'm dying

A szaúdi olajfinomító elleni dróntámadás új szintre emelheti a feszültséget az USA és Irán konfliktusában, Trump belengette egy katonai beavatkozás lehetőségét. A helyzet miatt az olaj ára jócskán megugrott, jövőre stabilan 400 forint fölött lehet a benzinár.

is it blissful

it's like a dream

i want to

3 meccs, 2 gól, egy gólpassz: feltűnt a Barcelonában egy 16 éves gyerek, aki nagyon hasonlít a brazil világsztár focistára. Csak épp ingyen van, mert 10 éves kora óta nevelgetik. Ki Ansu Fati, és valóban lehet belőle világklasszis?

dreaaaaam

Videók

A párbeszédes Tordai Bence nekiállt vitatkozni a főpolgármesterrel. Tarlós erre megafonnal az arcába beszélt, és szellemi fogyatékosnak, közismert őrültnek nevezte.

Magyarázó videóban mutatjuk be Magyarország demográfiai helyzetét és a kormány próbálkozásait a gyerekszám növelésére.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára
  • Támogatott tartalom

Csináld tovább a négy fal között és fuss be!

Minimum egymillió sztár országa vagyunk, ha azt nézzük, hogy mennyien dalra fakadnak a zuhany alatt. Megmondjuk hogy csináld, ráadásul ha igazán belevaló vagy, most produkcióddal be is futhatsz. Sőt, a legjobb sztárjelölt akár egy új fürdőszobát is nyerhet magának!

Sokan félnek, hogy a válság újra megismétlődik, de puhább földre szállás várható - véli a ConvergenCE vagyonkezelési igazgatója.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!