Tünde
11 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Folyamatosak az összecsapások a rendőrség és a George Floyd halála miatt tiltakozók között Amerika több nagyvárosában is. A fekete férfi abba halt bele, hogy egy rendőr a nyakán térdelt.

Ha minden jól megy, lassan visszatérünk a lakásainkból az irodába. A véletlen rendezte így, de a karanténkorszak végén egy lakásból készült sorozatot szeretnénk megmutatni. A helyszín: Budapest, Práter utca 34. Az év felfedezése a Fortepanon.

Dél-amerikai újságírók éveket töltöttek azzal, hogy megtudják, ki az a fantom, aki meghatározó figurája a kolumbiai kokainkereskedelemnek, de senki sem tudja, ki ő.

tovább...

Ők is csak emberek: a világ vezető politikusainak mellékesen mint bárki másnak, ugyanúgy egy világjárványban kell élniük a mindennapjaikat, megszokni az új szabályokat, elfelejteni a kézfogást, maszkot venni, ha muszáj, karanténba vonulni, akár zajongó gyerekek mellől dolgozni.

Videók

Pünkösd az egyik legfontosabb keresztény ünnep, egyébként munkaszüneti nap is. De vajon mit ünneplünk ilyenkor? Csak úgy röpködtek a megoldások.

Amíg kicsi voltam kedves és okos és szép, mindenkire hasonlítottam, amióta nagy vagyok ütődött és nyegle és idétlen, azóta senkire. Felnőttek és gyerekek egymást játsszák Alföldi Róbert filmjében.

Az akkor Színművészetire járt Gryllus Dorka és a 2007-ben elhunyt Kaszás Attila az 1996-os film két főszereplője. Sólyom András filmje Esterházy Péter írása alapján.

Közélet

A manapság sem pihenő alkotó a hatvanas évek közepén az Egy maréknyi dollárért című felejthetetlen westernnel robbant be a köztudatba.

Dr. Joseph Mercola véleménye a Dr. Judy Mikovits-ot érintő lejárató kampányról és a koronavírus elleni védőoltásról.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

A kültéri világítás a meleg nyári napokon meghosszabbítja a szabadban töltött időt, ezért fontos, hogy egyszerre funkcionális, esztétikus, hangulatos, ugyanakkor energiatakarékos is legyen.

Szegeden még bőven találunk felújított vagy jó állapotú lakásokat 25 millió alatt is. Befektetők és otthonkeresők figyelem: ezúttal 2-3 szobás tágas lakásokat kerestünk.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!