Mátyás
3 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Milánó még nyugodt, de azért betáraz a tartós élelmiszerekből. A közeli települések karanténja mellé újabbak jöhetnek, a járványnak már majdnem 300 fertőzöttje van. A helyszínről jelentjük.

Étel nincs, tájékoztatás nincs, rendőrök és leláncolt-lakatolt ajtó van. Beszámolók abból a karantén alá került tenerifei hotelből, amiben magyarok is vannak.

  • videó
  • helyszíni tudósítás

Elmennék a karantén elől, de itt élek

Két nap alatt több száz koronavírusos megfertőződést jelentettek Olaszországból. Milánótól alig 50 kilométerre van a vírus európai gócpontja. Ott kérdeztük az embereket.

A tenerifén karantén alatt lévő hotelben magyarok is vannak. Egy Olaszországban járt kamionos is jelentkezett, hogy nem érzi jól magát, ő itthon van már megfigyelés alatt.

A harcos szocialista Sanders előretörésének a színfalak mögött nagyon nem örül a demokrata pártelit. Sanders nevadai győzelméhez Trump is gratulált, aki már előre dörzsöli a tenyerét. Lehet, hogy elfelejtette saját 2016-os győzelmét?

tovább...

Koronavírus

Videók

A durva izraeli határkerítés Banksy miatt lett nagyon ismert. Megnéztük a graffitis határzónába épült elvarázsolt hoteljét is, és kiderült, hogy a Föld legértékesebb kerítésére néz. Bónusz: Banksy testmagassága.

A műsorvezető detoxba megy, Borbély Alexandra pedig majdnem prostituált lett. Összegyűjtöttük a hét legjobb kattintásvadász híreit. Erős hét volt!

Dorina egy 13 éves kalocsai lány, aki bulizásról és matekdolgozatról énekelt, majd egy csapásra híres lett. De tényleg sokat bulizik? És hogy viseli, ha rászállnak a kommentelők?

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

Képek, amik nem a halálról szólnak. Száguldás, tündérek, motorok és furcsa emberek, akik ezekért utaztak oda.

Tovább a Totalcar címlapjára
  • 40 m2
  • 33 000 000 - 185 000 000 Ft
Ingatlan hirdetése

Egy dán lakberendezési filozófia. Az meg milyen? Mindjárt mutatjuk.

Az Amerika Kapitány sztárja is benne lehet a Rémségek kicsiny boltja legújabb feldolgozásában Bosszúállók-beli partnernője, Scarlett Johansson és Taron Egerton oldalán.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor