Natália
1 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

A Budafoki MTE futballcsapata az ősz meglepetése az NB II.-ben: a bajnokság felénél feljutásra állnak, közben a stadion meg annak környéke is szépül. Volt Fradi-védőnek hálálkodnak a szurkolók, de egy ausztrál-magyar tulaj és Orbán Viktor egykori edzője is jól jöhetett.

Zöld Karácsony Zöld Karácsony

Fenntartható ünnep azoknak, akik gondolnak a jövőre!

Cikkeink a témában
tovább...

Színes képeken köszönnek vissza a szocializmus hétköznapjai: Szalay Zoltán, a korszak egyik legismertebb fotóriportere hagyatékából most néhány különleges színes dia is előkerült.

Ezen a napon

A Disney pironkodva szerénykedik, pedig Az ébredő erő nyitánya simán elérheti a 600 millió dollárt, újévre pedig meg is duplázhatja azt. Az Avatarnak hat év fórja van, és 2,7 milliárd dollárnál tart, ezt a rekordot fogják megdönteni.

1936 telén egy fiatal pilótának óriási szerencséje volt: pont akkor sorsolták ki repülni, amikor váratlanul felerősödött a szél, és több mint egy órát lejtővitorlázott a Hármashatár-hegy fölött.

Videók
Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára
Hirdetésfeladás itt

Az utolsó lehetőség, hogy kedvezményes áfával egy klasszikusan elegáns, de teljesen, az utolsó szögig megújuló angyalföldi házban vásároljon.

Arról a házról van szó, ami csak a filmben volt Harry Potter gyerekkori otthona, de azért úgy gondolnánk, hogy már ez is elég indok arra, hogy valaki beleszeressen. De nem.

Vasárnap este újranézhetjük Demi Moore pályájának egyik legrosszabb filmjét. Persze nem kötelező! De azért érdemes elolvasni ezeket az érdekességeket az Arany Málna-díjakkal elhalmozott alkotásról.

Sci-fi, fantasy, szépirodalom, tényfeltáró kötetetek, képregények, gyerekkönyvek – mindenkinek találtunk olvasnivalót. Hatalmas kupac könyv, jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!