Menyhért, Mirjam
17 °C
28 °C
Index - In English In English Eng

Az elmúlt évek slágere a programozás, rengetegen adják fel a karrierjüket, hogy megtanuljanak kódolni. Az álomlehetőség azonban mégsem jön be mindenkinek, teljesen kezdő fejlesztőként nem is olyan könnyű állást találni.

A veronai aréna funkciója csak annyit csiszolódott kétezer év alatt, amennyit feltétlenül muszáj. A nép és a gazdagok ugyanazt a grandiózus show-t nézik, ami idén egy különleges Aida-előadás volt.

tovább...

Közéleti blogok

Videók

Mármint Afganisztánhoz képest – meséli Dariush, aki menekültként került Budapestre. Ma már folyékonyan beszél magyarul, karriert és családalapítást is itt tervez. Ismerkedjen meg a „gazdasági bevándorlás” valóságával!

Rengeteg felessel, bénázással meg egymásnak ugrással öregbítettük a magyar sport hírnevét. Videó a részegen focizó indexesekről, a valaha volt legtöbb káromkodással.

A mai fiatalok meglehetősen design tudatosak és teljesen naprakészek a legújabb trendeket illetően. Íme néhány bútor, ami tetszhet nekik!

Tovább a Dívány Címlapjára
  • használtteszt
  • Volkswagen Passat B8 Variant

Prémiumautó egy Suzuki áráért?

3,3 milliótól vehetsz fiatal Passatot, a kínálat óriási és a 2,0 TDI-vel szinte tökéletes utazóautó a B8-as. Lássuk, 180 ezer kilométer után zörög-e!

Tovább a Totalcar címlapjára

A klímaváltozásnak egyre több, látható jele van, ám szerencsére vannak ma már olyan projektek, amelyek a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektetnek. De milyen előnyökkel jár egy ilyen otthon?

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!