Zelma, Rajmund
-3 °C
5 °C
Index - In English In English Eng

Nemcsak a parkolókat helyezik át, hanem a büfék is költözni fognak, a Normakert étterem már be is zárt. Lesz majd park, közösségi tér. A nagy kérdés, hogy az átalakítások után mennyire lesz zöld a hegytető.

tovább...

Gyalog galopp

Brian élete

Always Look on the bright side of life

A repülő cirkusz

Az élet értelme

Ezen a napon

Enyedi Ildikó 1998 után forgat újra játékfilmet. Két szerelemre alkalmatlan emberről, akik éjjelente álmukban szarvasként találnak egymásra. Ott voltunk a forgatáson.

Videók

Hogy aludt, mire táncolt, mit evett, és milyen volt másfél hónapig egy overálban. Fa Nándor élete a Spirit of Hungary-n. És az is kiderült, mi az a Zsurkány Cuki!

  • támogatásból készült

Egy apró falu harca a kocsmájukért

Felsőcsatár összefogott, tüntetést is szerveztek az 500 fős településen, hogy megmentsék a legfontosabb közösségi teret, a kocsmát.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

Ha Budapesten keresünk jól, akár rövid távra is kiadható lakást, az Erzsébet körút környékénél jobb helyen nem is nézelődhetünk.

Jó, ha kellemes környezetbe térhetünk haza, és a környéken sok a lehetőség minőségi kikapcsolódásra, például erdőjárásra, úszásra.

Ennyi pénzért ma Budapesten kénytelenek leszünk kompromisszumot kötni, de azért nem reménytelen a helyzet. Mutatjuk, amit találtunk ennyiért.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor