Edit
10 °C
27 °C
Index - In English In English Eng
tovább...

Videók

A főpolgármester odament Tordai Bence párbeszédes képviselőhöz, aki erre megkérdezte, hogy kiáll-e vitázni Karácsony Gergellyel. Tarlós megafonnal az arcába beszélt, és szellemi fogyatékosnak, közismert őrültnek nevezte.

Most két kamera vagy három kamera? Mennyit bír az akkumulátora? És mennyibe fog kerülni? A legfontosabb tudnivalók az iPhone 11-ről, két percben.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

V20, negyedtonnás dugattyúk, 750 fordulat/perc, öt köbméter motorolaj: az Újpalotai Erőmű a finn Wartsila által gyártott motorjának kisgenerálján jártam.

  • Moto Guzzi V85 TT – 2019.

Ez most végre bejöhet a Guzzinak

Aki szereti a retrót, a steampunkot és a feltűnést, annak telitalálat a V85 TT. De most kivételesen talán a motorosoknak is azzá vált.

Tovább a Totalcar címlapjára

Olvasónknak új kapcsolata lett: „a szex marhajó, kedves, aranyos, törődő lány”. Bejött azonban a képbe a lány egy barátnője, és olvasónk tanácsot kér.

Pest déli része sokak kedvence, hiszen még ma is viszonylag jó áron lehet minőségi otthonokhoz jutni. Például a belvároshoz igen közel eső József Attilla-lakótelepen. Mutatjuk mit találtunk errefelé.

A lakások egyre drágábbak, így mindenki egyre kisebb lakást keres. Találtunk néhány igazán stílusos kislakást.

Sokan kerülik az ikerházak vásárlását, pedig jóval kedvezőbb áron juthatunk hozzájuk, mint egy önálló családi házhoz.

Ha nem is a legizmosabb a kínálat, azért így is találtunk jó filmeket: egy kosztümös klasszikust, a Változások korát, egy északi drámát, valamint a magyar romantikus vígjátékot, a Swinget.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!