Edit
9 °C
26 °C
Index - In English In English Eng

A friss határozat szerint nem megfelelő referenciákkal hozták ki a Budapesti közbeszerzésen győztesnek azt a konzorciumot, amely azóta is küszködik a munkával. Új eljárásról döntött a bíróság.

Gólgazdag meccsen avatott stadiont a focirajongó püspök csapata Szegeden. Megnéztük az első hazai meccset a 13 milliárdos Szent Gellért Fórumon, melynek építését Orbán jelentette be, és amelyért Botka polgármester sem rajongott.

tovább...

30 milliárd forintból óriási turisztikai fejlesztést terveznek a tó partján, a munka közben fedezték fel a világháborús robbanótesteket.

A világítótorony hónapok óta lázban tartja a filmrajongókat, és nem is véletlenül. Pattinson és William Dafoe párosa egy zseniálisan kitalált filmben esik egymás torkának.

Szenegál apró szigete, az afrikai holokauszt jelképe a rabszolga-kereskedelem fontos központja volt. A bocsánatkérés nyugaton csak részleges volt, igaz, keleten meg semmilyen.

Videók

A párbeszédes Tordai Bence nekiállt vitatkozni a főpolgármesterrel. Tarlós erre megafonnal az arcába beszélt, és szellemi fogyatékosnak, közismert őrültnek nevezte.

Most két kamera vagy három kamera? Mennyit bír az akkumulátora? És mennyibe fog kerülni? A legfontosabb tudnivalók az iPhone 11-ről, két percben.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

Márquez ismét nyert, és az a francia Fabio mekkorát ment, te atyaég! Amúgy Rins bukott, Dovizioso csak hatodik, Márquez pedig most már nagyon vezet.

  • Moto Guzzi V85 TT – 2019.

Ez most végre bejöhet a Guzzinak

Aki szereti a retrót, a steampunkot és a feltűnést, annak telitalálat a V85 TT. De most kivételesen talán a motorosoknak is azzá vált.

Tovább a Totalcar címlapjára

pártállástól függetlenül

Sokan félnek, hogy a válság újra megismétlődik, de most puhább földre szállás várható - véli a ConvergenCE vagyonkezelési igazgatója.

Immár nosztalgikus hangulatban gondolhatunk vissza a nyaralásra. Ám, ha gondjaink voltak a szállásfoglalással, vagy a szállással is, akkor nem lenne jobb egy saját nyaraló a Balatonon?

  • design
  • kislakás

Stílusban nagy kislakások

A lakások egyre drágábbak, így mindenki egyre kisebb lakást keres. Egy garzont azonban nem könnyű praktikusan, ugyanakkor stílusosan berendezni, mi mégis találtunk néhány példát.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!