Ilona
15 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Visszatért McGregor legyőzője, Isten Katonája nem járt mélységekbe rángatta ellenfelét, de a Miocic KO-jával végződő nehézsúlyú világbajnoki döntő után mindenki nehezen tért magához. Ez volt a UFC 241.

Napokkal a kampány hivatalos indulása előtt a Kibeszélő adásában átbeszéljük, mennyire jöhet be az összefogás az ellenzéknek, mire építheti kampányát a Fidesz és hol lehet fordulatokra számítani októberben.

tovább...

A sznúker 29 éves angol sztárja óriási formában van: májusban megnyerte első vébécímét, a nyári bulizásból visszatérve pedig tornagyőzelemmel, világelsőséggel folytatta. Novemberben Budapesten is újra megmérkőzik vébédöntős ellenfelével. A wimbledoni nyögésekről és öccse szerepéről is beszéltünk vele.

Közéleti blogválogatás

Alig több mint 50 nap van hátra az önkormányzati választásokig, amin nem helyi elöljárókat választunk, az önkormányzatiság nem a vezérekről, a politikai alkukról és az ideológiákról szól.

Videók

A nyári szezon csúcsán próbáltunk utánajárni német turistaként, hogy a főváros mennyire szűri ki a hírhedt hiénataxisokat.

Szeretnék gyereket, nyitott és elfogadó vagyok. De... nem erre a gyerekre gondoltam. Valahogy nem működik a kémia.

A hongkongi tüntetések kezelése rámutat a kínai vezetés frusz­trációjára.

Tovább a Dívány Címlapjára

Az öreg A4-esem kemény vízcsöveket produkál. Cserélve lett visco, tartály, sapka, termosztát, ki lett mosva a hűtő. Törődjek bele a hengerfej levételébe?

Úgy látszik, a cseh márka tovább ontja magából a hobbiterepjárókat – ezúttal egy új Kamiq változat érkezik.

Tovább a Totalcar címlapjára

Lassan vége a nyárnak, az idő is egyre rosszabb, hűvösebb. De mi lehet ennél jobb idő arra, minthogy a nyár színei bevigyük az otthonunkba, és így vészeljük át a közelgő, néha szomorúbb hónapokat.

Dobó Kata, Hetty néni, Harry Potter, a Jumanji állatserege valamint az Addams család rémes tagjai gondoskodnak ma arról, hogy ebben a felhős időben is felhőtlen legyen a szórakozásunk!

Tűkön ülve vártuk a Prometheust, az Öngyilkos osztagot vagy a Baljós árnyakat az előzetesük alapján. Sajnos csak azok voltak jók, a filmek nem.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!