Zelma, Rajmund
-3 °C
5 °C
Index - In English In English Eng

Az antarktiszi Thwaites-gleccser az összeroppanás szélére sodródott az olvadás miatt. Ha elpusztul, a teljes nyugat-antartiszi jégmező menthetetlenné válik, és beköszönt a Waterworld kora.

Orbán Viktor felvette a harcot az elítélteknek való kártérítéssel. Elmagyarázzuk, milyen körülmények között kell élnie az elítélt embereknek.

Az idei Oscar legnagyobb esélyese Sam Mendes első világháborús drámája, az 1917. Egy okos, jól megcsinált, tisztességes film, amiből éppen az a plusz hiányzik, ami a jó mozikat a nagyszerűektől elválasztja.

tovább...

Ez már jogerős, több elítélt fellélegezhet. A Buda-Cash legalább 115 millliárd forintos kárt okozott, mivel a vezetők elkezdték az ügyfelek tudta nélkül megpörgetni a pénzüket, loptak is belőle bőven, aztán a végén már pont nem sikerült eltussolni az egészet egy bankkal.

Gyalog galopp

Always Look on the bright side of life

A repülő cirkusz

Ezen a napon

Enyedi Ildikó 1998 után forgat újra játékfilmet. Két szerelemre alkalmatlan emberről, akik éjjelente álmukban szarvasként találnak egymásra. Ott voltunk a forgatáson.

Videók

Hogy aludt, mire táncolt, mit evett, és milyen volt másfél hónapig egy overálban. Fa Nándor élete a Spirit of Hungary-n. És az is kiderült, mi az a Zsurkány Cuki!

  • támogatásból készült

Egy apró falu harca a kocsmájukért

Felsőcsatár összefogott, tüntetést is szerveztek az 500 fős településen, hogy megmentsék a legfontosabb közösségi teret, a kocsmát.

Közélet

Ő az egyetlen, aki ilyen terhelt családi múlttal kiállt a nyilvánosság elé.

A modern kor egyik nagy átka, hogy rengeteg ülünk, autóban is. Most született egy egészség­kí­mé­lő megoldás.

Tovább a Dívány Címlapjára

Versenyző, versenynavigátor, versenyautó-szerelő, villanyász és általános jófej. Vendégünk: Horn Berci.

Tovább a Totalcar címlapjára

Ha Budapesten keresünk jól, akár rövid távra is kiadható lakást, az Erzsébet körút környékénél jobb helyen nem is nézelődhetünk.

Jó, ha kellemes környezetbe térhetünk haza, és a környéken sok a lehetőség minőségi kikapcsolódásra, például erdőjárásra, úszásra.

Ennyi pénzért ma Budapesten kénytelenek leszünk kompromisszumot kötni, de azért nem reménytelen a helyzet. Mutatjuk, amit találtunk ennyiért.

  • Ma este a tévében

A sztárok mind paprikajancsik

A legnagyobb filmsztárok is dróton rángatható bábok, mondja az azóta már némileg elfelejtett Billy Crystal filmjében, és talán igaza is van, de Julia Roberts ritkán volt ilyen szerethető, mint itt.

Taika Waititi nem kevesebb, mint hat Oscarra jelölt, bemutatásra váró gyűlöletellenes komédiájáról és a főhős képzeletbeli barátja, Adolf Hitler bajszáról szedtünk össze néhány érdekességet.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor