Fatime
16 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Sátrazó kamaszokat mészároltak le egy júniusi éjszakán. Hiába vezettek el a nyomok több baljós alakhoz is, hiába jött filmbe illő fordulat közel fél évszázad után. Hatvan éve történt Finnország leghíresebb megoldatlan bűnténye.

Azt állítják: a Budapesti Operettszínház főigazgatója is tudott a hatalmi visszaélésekről, de nem tett semmit. Az ügyvezető igazgatót, aki a kommunikáció szerint munkája sikeres elvégzése után önként távozott, szerintük emiatt állították félre.

  • kibeszélő

Visszatérünk!

Miért forrong az Egyesült Államok? És mi várható most a koronavírussal kapcsolatban? Visszatérünk a stúdiónkba, és kibeszéljük péntek délután kettőkor. Kérdezzenek önök is!

Rita König olimpiai döntőt vívott Sydney-ben, de nem fogta fel igazán, mekkora esély van előtte. Szatmáron nőtt fel, német színekben lett világbajnok, de magyarul beszélgettünk. Büszke arra, hogy keverék kutya, amely életrevalóbb, szívósabb, harcosabb, engedelmesebb.

tovább...

hazai

tudományos áttörések

nem a szívatás a cél

ezen a napon

Ne sóhajtozzunk bele férfiatlanul a könyörtelen éjszakákba, hanem azonnal lássunk hozzá az ország újjáépítéséhez - javasolták a lapok 1920. június 4-én.

A hétszáz fős Kétpó önkormányzata megvett egy hat éve a kutyának sem kellő Trianon rockoperát, és be is mutatta egy sámán által spirituális helynek nevezett domb előtt.

Műanyag nippek a vitrinben, TV a kemencepadkán, hetvenes évekbeli szobabelsők és lakóik minden mennyiségben: 30 évig tartott a világ egyik leghosszabb szociofotó-sorozata, most először láthatók a képei.

Videók

A szlovákiai magyar filmből kiderül, amit sokan hallani sem akarnak: nem olyan rossz magyarnak lenni a Felvidéken Trianon után sem. Szlovákmagyarok.

Közélet

Nem kell kimozdulnunk fotóstémákért a koronavírus idején sem - a kertünk és a környezetünk kiváló témákat ad!

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!