Vanda, Paula
-2 °C
0 °C
Index - In English In English Eng

Évi 40-60 millió köbméternyi fát irt ki az apró bogár, és nem tudunk mit tenni ellene. van ahol már ingyen adják a fát, csak vigyék. És ez a klímaváltozással csak egyre rosszabb lesz.

tovább...

Ma már nem így gondolunk rá, de a hatvanas-hetvenes években a legkorszerűbb technológiának számított a távfűtés. Nélküle nem épülhettek volna meg a város széli lakótelepek, és a belvárosiak életét is megmenthette.

heti besztof

Száz napja, hogy megválasztották Budapest új főpolgármesterét, a türelmi idő lejárta után megnéztük, hogyan sikerült vagy nem sikerült megvalósítani eddig az ígéreteit.

Magyarra fordítja és automatikusan jegyzeteli az előadást az egyik app, egyenleteket old meg, szívecskés prezentációt rajzol a másik. Csodák a mindennapi oktatásban a londoni BETT kiállításon.

Ezen a napon

Ötven évvel ezelőtt egy gyakorlat során tűz ütött ki az Apollo–1 parancsnoki moduljában. Három űrhajós vesztette életét a tűz következtében. A tragédia megroppantotta az Apollo-programot.

Mintegy 2000 üldözött embert, köztük több mint 1600 zsidó származású gyereket mentett meg Sztehlo Gábor evangélikus lelkész a II. világháború alatt. Három akkori gyerek mesélte el, hogyan vészelték át a negyvenes éveket.

Utánajártunk. És azt is megmondjuk, mikor és hol tehet panaszt, ha kevesebb zsebkendőt talál a csomagban. De arra is figyelni kell, mekkora is a csomag: a százasnak hitt ugyanis nem mindig százas.

A közösségi finanszrozásban milliárdokat gyűjtő Pebble visszahozhatja a nyolcvanas évek kvarcóradivatját, csak a négygombos-hétzenés helyett az androidos-wifis-GPS-es lesz a menő.

Videók

Orbán Viktor felvette a harcot az elítélteknek való kártérítéssel. Elmagyarázzuk, milyen körülmények között kell élniük az elítélt embereknek.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
  • Avensis – első beszámoló

Vettem rá ablaktörlőt!

Igaz, csak egy hátsót, mert az elsők még jól törölnek. Érhetné több panasz is a Vödröt, de minek? Derekasan húzza.

Újrahasznosított nyereményért újrahasznosított pályaműveket várunk a hétvégi hiéna első körében.

  • bemutató
  • ford puma

A Focus vége?

A Ford szépen terel. Mindenki a Puma nevével foglalkozik, közben észre sem veszik, hogy a kis szépség nyugdíjazza az ötajtós Focust.

Tovább a Totalcar címlapjára

a rajongók nem örülnek

telt idomok

Egyre több otthonban láthatjuk a sárga és szürke színeket, ami nem is véletlen, hiszen nagyon trendi színkombinációról van szó. Olyan lakásokat mutatunk, ami neked is meghozza a kedved a kísérletezéshez.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor