Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C
tovább...
  • Támogatott tartalom

Meddig növekednek még a lakásárak?

Hazánkban az utóbbi időszakban rekordsebességgel nőttek az ingatlanok árai. Ez befektetői szempontból akár pozitív is lehet, de mindenképpen probléma azoknak, akik első lakáshoz szeretnének jutni. Interjúnkban az ingatlanfejlesztési szakértő arra is választ ad, hogy szerinte meddig növekednek még a lakások árai.

Bulvárfogyasztók milliói előtt tárul fel, hogy a királyi pár nem pusztán meztelen, de egy G.w.M. nevű csávó is a hitvesi ágyban fekszik.

Médialepedő
Közélet

Visszatetsző volna önmagát, az ország egyik leggazdagabb lakosát besorolni a filléres gondokkal küszködők közé.

Tovább a Dívány Címlapjára

Egyelőre nehéz megmondani, hogyan működne a gyakorlatban az élelmiszer-pocsékolás megakadályozására hozott új, februártól életbe lépő szabály

  • Cupra Born 77 e-Boost

Nem tűnik villanyautónak, pedig az

Kinézete alapján izmos ferdehátúnak látszik a Cupra Born, ám nem kétliteres turbós, hanem elektromos motor hajtja. Azért lobog benne tűz!

Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

Halálakor a színész egy kétéves kislányt hagyott hátra. Michelle Williams azóta egyedül neveli Matildát, aki távol tartaná magát a rivaldafénytől.

Komárom-Esztergom megyében a tulajdonosok és ingatlanközvetítők tavaly több mint 9 ezer hirdetést adtak fel, ami 11,3 százalékkal több mint a megelőző évben

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Bank360
Személyi kölcsön kalkulátor
Személyi kölcsön Lakáshitel
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátor Lakáshitel kalkulátor