Emil, Csanád
9 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Az időjárás nem volt jó kedvében szerdán, le kellett fújni a NASA és a SpaceX közös, történelmi emberes űrrepülését.

tovább...

Egy CBD-t áruló cégben érdekelt kutatók szerint hatékony a covid-19 ellen. Felfedezésük azonban inkább tűnik a tőzsdei árfolyam manipulációjának, mint komolyan vehető tudományos eredménynek.

"Nem mondom, hogy ez volt életem legboldogabb időszaka, de éjszakai sétáim a karanténmagányba zárt Budapesten már most hiányoznak." Fotósunk, aki nem bírta a bezártságot, megmutatja a kiürült város apró titkait.

Az Index Mesemondó mai részéből kiderül, hogy mi történik azzal, aki gátlástalanul mindent felzabál: gyakorlatilag egy egész országot.

Nyomkövetés és más feladatok elvégzése: a legórobot programozásáról tartott előadást Jámbor Kornél az Iskolatévében.

Új dokumentumfilmben beszélnek a milliárdos áldozatai, Elton John elénekli az életét, furcsa rádiójelek az ötvenes évekből. Ezek az új filmek és sorozatok a streamingszolgáltatóknál.

Ezen a napon

Fejlesztői konferenciáján új Androidot, korlátlan fotótárhelyet és virtuális valósággyárat mutatott be a webes keresőcég. Algoritmusai akár azt is megmondják, hogy a háttérben szóló zenekarnak hogyan hívják az énekesét.

Videók

Elindul az Index diafilmsorozata! A mai mesében súlyos állatáldozatok árán derül ki, ha valaki kicsi, még várhatnak rá nagy dolgok!

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

A hajtás paraméterei nem teljesen ismeretlenek, bár eddig más csomagolásban kínálták a 25e rendszert.

A koreai kisautót enyhe hibrid hajtású változatokkal és némi morcosítással
készítik fel a jövő kihívásaira.

Tovább a Totalcar címlapjára

Az albérletárak csökkentek, kevesebb külföldi bérel, a nagy cégek is átalakítanak, tartalékolnak. A lakáskiadás területén mindenképp csökkenés volt és várható is, a korábbi árakon lehetetlen kiadni - mondja Földes Péter, a Kecskeméten és környékén igen aktív HOUSE36 Ingatlanhálózat irodavezetője.

A Passió: Feltámadást Mel Gibson már 2016 nyara óta tervezi. Most az alkotó forgatókönyvíró-társa megerősítette, hogy a dolog tényleg megtörténik.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!